Kiralık Aşk 8. Son Bölüm (Ömer Defne'yi delirtti) -

Star TV’nin reyting fenomeni dizisi Kiralık Aşk 8. Son Bölümü ile yine izleyenlerinin ağızlarını açıkta bıraktı. Ömer’in Defneye olan hisleri günden güne yoğunlaşırken, Defne de bölüm sonlarına doğru delirdi, tabak çanak kırdı. Kiralık Aşk 8. Bölüm (Son Bölüm) izleyemeyenler için detaylar haberimizde. Kiralık Aşk 8. Son Bölüm tek parça izleme fırsatı…

Haberler 07.08.2015 - 23:25 Son Güncelleme : 07.08.2015 - 23:25

7 Ağustos Kiralık Aşk 8. Bölümde Ömer Defnenin resmen sabrını sınadı. Defneden gerçekleri anlatmasını isteyen Ömer cevabını alamayınca Defneden istifasını istedi. Ömer, ertesi gün istifasını yazıp sunmak isteyen Defnenin burnundan getirdi resmen. Hayatı Defneye zehir eden Ömerin gerçek amacı neydi?

KİRALIK AŞK 7 AĞUSTOS 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümü izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Defne Ömer için Ömer de Defne için yanıp tutuşurken yine de araları soğuktu. Bu arada Neriman İplikçi de telefonlarına cevap vermeyen Defne ve Ömerin aşk ateşine tutuştuklarını sanması ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. Bu arada Defnenin ağabeyi ile Nihan büyük aşk yaşıyor. Birbirlerini delice seven iki gencin aşkları görülmeye değerdi. Ömer ise Defneye olan aşkı artık rüyalarına girmeye başladı. İso da Defneyi işten almaya giderken Yasemini görünce çok etkilendi. Defne Ömerin kahvaltısını hazırlamaya gitti.

KİRALIK AŞK 8. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Kahvaltıyı hazırladığı esna da Defne Ömere Bırakın gideyim dedi. Ömer ise Defneye Gidemezsin diyerek yanıt verdi. Koray ise yine cinlik yaptı ve Ömerin tasarladığı ayakkabıyı Defneye giydirdi ve manken olarak Defneyi kullanıp fotoğraflar çekti. Defneyi bir günlüğüne Yaseminle çalıştıran Ömere Defnenin tepkisi sert oldu. Soluğu Ömerin evinde alan Defne tabak çanak ne varsa yıktı. Kiralık Aşk 8. Bölüm fırtına gibiydi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır