Kiralık Aşk Ömer ve Defne aşkı gerçeğe mi taşındı! Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan bomba gelişme

Kiralık aşk dizisindeki Ömer ve Defne ile gündeme düşen isimler BArış Arduç ve Elçin Sangu çiftinin gerçekte de aşk yaşadıkları iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, aşk dedikodularına ilk cevapta ilk ağız Barış Arduç ve Elçin Sangu'dan geldi.

Haberler 17.11.2015 - 12:01 Son Güncelleme : 17.11.2015 - 12:01

Kiralık aşk dizisindeki Ömer ve Defne ile gündeme düşen isimler BArış Arduç ve Elçin Sangu çiftinin gerçekte de aşk yaşadıkları iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, aşk dedikodularına ilk cevapta ilk ağız Barış Arduç ve Elçin Sangudan geldi.

ir süredir Gupse Özay ile birlikte olan Barış Arduçun Instagram hesabında sevgilisi yerine rol arkadaşı Elçin Sangu ile olan fotoğraflarını yüklemesi kafaları karıştırdı.

Kiralık Aşk dizisinde oynayan son günlerin yükselen yıldızı Barış Arduçun sosyal medya hesabındaki fotoğrafları olay oldu!

Gupse Özayla uzun süredir birlikte olan Barış Arduçun Instagramda sevgilisinin yerine rol arkadaşı Elçin Sanguyla olan karelerini paylaşması kafalarda soru işareti yarattı.

Dizide canlandırdıkları şık rolü yüzünden birbirilerine çok yakıştırılan ikiliden Arduçun Gupse Özayla olan kareleri ise birlikte rol aldığı Deliha filmi dönemindendi.

çıkan bu dedikodular sonrasında Elçin Sangunun sevgilisinin durumdan bir hayli rahatsız olduğu gözlemlendi.

Ana Sayfaya Git