Kiralık Aşk Ömer ve Defne aşkı gerçeğe mi taşındı! Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan bomba gelişme

Kiralık aşk dizisindeki Ömer ve Defne ile gündeme düşen isimler BArış Arduç ve Elçin Sangu çiftinin gerçekte de aşk yaşadıkları iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, aşk dedikodularına ilk cevapta ilk ağız Barış Arduç ve Elçin Sangu'dan geldi.

Kiralık Aşk Ömer ve Defne aşkı gerçeğe mi taşındı! Elçin Sangu ve Barış Arduç'tan bomba gelişme

Kiralık aşk dizisindeki Ömer ve Defne ile gündeme düşen isimler BArış Arduç ve Elçin Sangu çiftinin gerçekte de aşk yaşadıkları iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, aşk dedikodularına ilk cevapta  ilk ağız Barış Arduç ve Elçin Sangu'dan geldi.

ir süredir Gupse Özay ile birlikte olan Barış Arduç’un Instagram hesabında sevgilisi yerine rol arkadaşı Elçin Sangu ile olan fotoğraflarını yüklemesi kafaları karıştırdı.

 ‘Kiralık Aşk’ dizisinde oynayan son günlerin yükselen yıldızı Barış Arduç’un sosyal medya hesabındaki fotoğrafları olay oldu!

Gupse Özay’la uzun süredir birlikte olan Barış Arduç’un Instagramda sevgilisinin yerine rol arkadaşı Elçin Sangu’yla olan karelerini paylaşması kafalarda soru işareti yarattı.

Dizide canlandırdıkları âşık rolü yüzünden birbirilerine çok yakıştırılan ikiliden Arduç’un Gupse Özay’la olan kareleri ise birlikte rol aldığı ‘Deliha’ filmi dönemindendi.

Çıkan bu dedikodular sonrasında Elçin Sangu'nun sevgilisinin durumdan bir hayli rahatsız olduğu gözlemlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler