Kiralık Aşk'ın İz'i tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, gişeyi zorlayan Moonu 3 kopyası Delibal ile Google trendsleri zorladı

Taze film Delibal'daki başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile filmdeki öpüşme sahneleri sonrasında olay olmuş, Google trendleri zorlamıştı. Leyla Lydia Tuğutlu kimdir bilmeyenler için Leyla Lydia Tuğutlu'yu araştırdık. Öte yandan Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu bşrolünü oynadıkları Delibal'ın konusu ve detaylları

Haberler 29.12.2015 - 10:20 Son Güncelleme : 19.07.2023 - 16:28

Taze film Delibaldaki başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, çağatay Ulusoy ile filmdeki öpüşme sahneleri sonrasında olay olmuş, Google trendleri zorlamıştı. Leyla Lydia Tuğutlu kimdir bilmeyenler için Leyla Lydia Tuğutluyu araştırdık.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU

Delibalın aylar önce yayınlanan ilk fragmanındaki öpüşme sahnesiyle ses getiren Leyla Lydia Tuğutlu ve çağatay Ulusoyun başrollerini paylaştığı film vizyona girdi.

Vizyona girmesiyle birlikte ise Googleda en çok aranan isimlerden biri Tuğutlu oldu. Ekim ayında yayınlanan 30 saniyelik kısa tanıtımda çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlunun öpüşmesi dikkat çekmiş, bu sahneler sosyal medyada yüzbinlerce kez izlenmişti.

KIŞ GÜNDÖNÜMÜ

22 Aralıkta Googleın yayınladığı Kış Gündönümü doodleı büyük ilgi gördü ve kullanıcıların yoğun olarak tıklamasıyla Kış Gündönümü aramalarda üst sıralara çıktı.

Delibal konusu

Başrollerini çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlamın paylaştığı romantik filmde aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsunun tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsunu ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barışı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da Füsunu bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerikada master yapmaktan başka şey olmayan Füsunu bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsunu kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar. Yönetmenliğini Ali Bilginin, senaristliğini ise Yıldırım Türkerin üstlendiği Delibal yakında vizyonda olacak.

Berlinde doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiyede başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlunun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Şuan Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmaktadır.

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiyenin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesiParis Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiyeyi Güney Afrikanın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006da çinde yapılan Miss Tourism Queen Internationalda Princess ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007de Gelecek vaad eden model seçildi.

Ana Sayfaya Git