Kiralık Aşk'ın İz'i tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, gişeyi zorlayan Moonu 3 kopyası Delibal ile Google trendsleri zorladı

Taze film Delibal'daki başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile filmdeki öpüşme sahneleri sonrasında olay olmuş, Google trendleri zorlamıştı. Leyla Lydia Tuğutlu kimdir bilmeyenler için Leyla Lydia Tuğutlu'yu araştırdık. Öte yandan Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu bşrolünü oynadıkları Delibal'ın konusu ve detaylları

Kiralık Aşk'ın İz'i tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, gişeyi zorlayan Moonu 3 kopyası Delibal ile Google trendsleri zorladı

Taze film Delibal'daki başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile filmdeki öpüşme sahneleri sonrasında olay olmuş, Google trendleri zorlamıştı. Leyla Lydia Tuğutlu kimdir bilmeyenler için Leyla Lydia Tuğutlu'yu araştırdık.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU

Delibal'ın aylar önce yayınlanan ilk fragmanındaki öpüşme sahnesiyle ses getiren Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı film vizyona girdi.

Vizyona girmesiyle birlikte ise Google'da en çok aranan isimlerden biri Tuğutlu oldu. Ekim ayında yayınlanan 30 saniyelik kısa tanıtımda Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun öpüşmesi dikkat çekmiş, bu sahneler sosyal medyada yüzbinlerce kez izlenmişti.

KIŞ GÜNDÖNÜMÜ

22 Aralık'ta Google'ın yayınladığı 'Kış Gündönümü' doodle'ı büyük ilgi gördü ve kullanıcıların yoğun olarak tıklamasıyla Kış Gündönümü aramalarda üst sıralara çıktı.

Delibal konusu

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlam'ın paylaştığı romantik filmde aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Yıldırım Türker’in üstlendiği Delibal yakında vizyonda olacak.

Berlin'de doğdu. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Şuan Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmaktadır.

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesiParis Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz