Kıskandıran güzel Nurgül Yeşilçay, Gayrimenkul'e doymadı!

Şu sıralar Paramparça dizisinde başrol oynayan ve oynadığı karakteri izleyicisine adeta yaşatan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay da birçok ünlü gibi kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. İstanbul’da birçok gayrimenkul sahibi olan Nurgül Hanım’ın şimdi de Bodrum Gümüşlük’te ev aldığı öğrenildi. Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay 600 bin lirasıyla 3 ev satın aldı.

Haberler 16.06.2015 - 11:48 Son Güncelleme : 16.06.2015 - 11:48

İstanbulda birçok gayrimenkulü olan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Bodrumda ev aldı. Gümüşlüke yatırım yapan güzel oyuncu, 600 bin liraya 3 daire birden satın aldı.

Takvimin haberine göre güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, yatırıma hız kesmeden devam ediyor. Paramparçadan kazandığı parasını gayrimenkule yatıran Yeşilçay, geçtiğimiz aylarda Ulusta bir villa satın almıştı.

ROTA BODRUMDA

İstanbulun çeşitli yerlerinde de yatırımları olan oyuncu, şimdi de rotayı Bodruma çevirmiş. Yazın genelini Bodrumda geçiren ünlü oyuncu, önceki hafta burada ev aldı.

KOLLARI SIVADDI

Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alan Nurgül Yeşilçayın bu daireler için toplamda 600 bin TL ödediği öğrenildi. Tadilata başlattığı daireleriyle rol arkadaşı Civan Canovayla da komşu olan Yeşilçay, geçen sene Ulusta dubleks bir daire almıştı. Şimdilerde evlerinin tadilatı için kolları sıvayan güzel oyuncu, 3 dairesini de anında kiraya verecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır