Görüş Bildir

Kıskandıran güzel Nurgül Yeşilçay, Gayrimenkul'e doymadı!

Şu sıralar Paramparça dizisinde başrol oynayan ve oynadığı karakteri izleyicisine adeta yaşatan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay da birçok ünlü gibi kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. İstanbul’da birçok gayrimenkul sahibi olan Nurgül Hanım’ın şimdi de Bodrum Gümüşlük’te ev aldığı öğrenildi. Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay 600 bin lirasıyla 3 ev satın aldı.

Kıskandıran güzel Nurgül Yeşilçay, Gayrimenkul'e doymadı!

İstanbul'da birçok gayrimenkulü olan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Bodrum'da ev aldı. Gümüşlük'e yatırım yapan güzel oyuncu, 600 bin liraya 3 daire birden satın aldı.

Takvim'in haberine göre güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, yatırıma hız kesmeden devam ediyor. Paramparça’dan kazandığı parasını gayrimenkule yatıran Yeşilçay, geçtiğimiz aylarda Ulus'ta bir villa satın almıştı.

ROTA BODRUM’DA

İstanbul'un çeşitli yerlerinde de yatırımları olan oyuncu, şimdi de rotayı Bodrum'a çevirmiş. Yazın genelini Bodrum'da geçiren ünlü oyuncu, önceki hafta burada ev aldı.

KOLLARI SIVADDI

Gümüşlük sırtlarından üç daire birden alan Nurgül Yeşilçay’ın bu daireler için toplamda 600 bin TL ödediği öğrenildi. Tadilata başlattığı daireleriyle rol arkadaşı Civan Canova’yla da komşu olan Yeşilçay, geçen sene Ulus’ta dubleks bir daire almıştı.  Şimdilerde evlerinin tadilatı için kolları sıvayan güzel oyuncu, 3 dairesini de anında kiraya verecek. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi