Kısmetse olur ne zaman? yayından kaldırıldı mı! Ve işte Kısmetse Olur yapımcısının son açıklaması

Kısmetse Olur yeni bölüm, Kısmetse Olur ne zamana başlayacak, yayından kaldırıldı mı gibi sorular şu günlerde sıklıkla takip ediliyor. İşte en net bilgiler

Haberler 04.05.2017 - 14:40 Son Güncelleme : 04.05.2017 - 17:14

Geçtimiiz hafta yaynlanan KHK sonranda evlilik programnn fii çekilmi ve yaydan kaldrlma karar alnmt. Bu karar sonrasnda Esra Erol ve Zuhal topal birlikte yeni projeler yapacaklar sinyalini vermiti. u sralar hafta içi yayn kuanda olan Ksmetse Olur bitti mi? konusunda da aramalr mevcut. Bilindii üzere Ksmetse Olurun ilk olarak KHK sonrasnda yayndan kaldrlaca açklanm sonrasnda formatndan ötürü yaynda olacandan bahsedilmiti. Peki ya Ksmetse Olur yeni bölümü ne zaman? Ksmetse Olur ne zaman balayacak? bitti mi ? gibi sorularn cevaplar haberimizde.

KISMETSE OLUR FNAL YAPTI DDALARI

En sn geçtiimiz hafta içerisinde yaynlanan bu hafta henüz yeni bölümü balamayan Ksmetse Olur yeni bölümü konusunda yapmclardan da net bir açklaa yapld. u sralar tüm sosyal medya da Ksmetse Olur bitti eklinde tag ler oluturulurkeni gerçek açklama için gözler yapmclara çevrilmi durumda. Yaklak bir haftadr Kanal D yayn aknda karmza çkmayan Ksmetse Olur yeni bölümü ile alakal detaylar olutukça haberimizde olacak. Ksmetse Olur programnn yapmcs Haluk irin, kanal yönetimiyle görütüünü ve programn pazartesi günü büyük ihtimalle ekrana geleceini bildirmiti ve Kanal pazartesi durumu netletirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceim demiti.

En son olarak Aycan ve Onurun nian merasiminin konu alnd Ksmetse Olur yeni bölümü bugün de ekranlarda olmayacak. Ksmetse Olurun yapmcs Haluk irin sosyal medya hesabndan paylamda bulunarak Ksmetse Olur yayn ile ilgili karar, kanaln inisiyatifidir. Henüz bize net bir karar iletmediler Bilgi alr almaz paylaacam, teekkürler. dedi.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM

Adnann eski dostlaryla olan soukluu hafta boyunca gündeme gelmiti. Finalde de bu devam etti. Melis, Adnann artk evde baka hedefleri olduunu ve program dnda çok vefasz olduunu söyledi. Eski dostlarndan hiç biri ile görümediini ifade etti. Bu iddilar karsnda ise Adnan, onlarla görümemesinin sebepleri olduunu söyleyerek iddialar reddetti. Adnann bu deiiminde Didemin de etkisinin olduu konuulmaya baland. Didem, bu konumalar karsnda durumu açkla kavuturmak istiyor. Adnann hayatnda deien hiç bir ey olmadn sadece artk düzenli bir ilikisi olduunu söylüyor. Arkadalarnn ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtiyor.

KISMETSE OLUR FORMATI

7 gelin 7 damat adaynn yart evlilik programnda her hafta cumartesi günü, haftann finali kapsamnda bir kii eleniyor. Evlilik için özel olarak oluturulmu iki farkl evde, günde toplam 12 saat geçirilecei ve haftann birincilerinin para ödülü kazanaca yarmaya elenenlerin ardndan yeni kiiler dahil oluyor.

Ana Sayfaya Git