Kısmetse olur ne zaman? yayından kaldırıldı mı! Ve işte Kısmetse Olur yapımcısının son açıklaması

Kısmetse Olur yeni bölüm, Kısmetse Olur ne zamana başlayacak, yayından kaldırıldı mı gibi sorular şu günlerde sıklıkla takip ediliyor. İşte en net bilgiler

Kısmetse olur ne zaman? yayından kaldırıldı mı! Ve işte Kısmetse Olur yapımcısının son açıklaması

Geçtiğmiiz hafta yayınlanan KHK sonraında evlilik programının fişi çekilmiş ve yayıdan kaldırılma kararı alınmıştı. Bu karar sonrasında Esra Erol ve Zuhal topal birlikte yeni projeler yapacakları sinyalini vermişti. Şu sıralar hafta içi yayın kuşağında olan Kısmetse Olur bitti mi? konusunda da aramalr mevcut. Bilindiği üzere Kısmetse Olur'un ilk olarak KHK sonrasında yayından kaldırılacağı açıklanmış sonrasında formatından ötürü yayında olacağından bahsedilmişti. Peki ya Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman? Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? bitti mi ? gibi soruların cevapları haberimizde.

KISMETSE OLUR FİNAL YAPTI İDDİALARI

En sn geçtiğimiz hafta içerisinde yayınlanan bu hafta henüz yeni bölümü başlamayan Kısmetse Olur yeni bölümü konusunda yapımcılardan da net bir açıklaa yapıld. şu sıralar tüm sosyal medya da Kısmetse Olur bitti şeklinde tag ler oluşturulurkeni gerçek açıklama için gözler yapımcılara çevrilmiş durumda.  Yaklaşık bir haftadır Kanal D yayın akışında karşımıza çıkmayan Kısmetse Olur yeni bölümü ile alakalı detaylar oluştukça haberimizde olacak. "Kısmetse Olur" programının yapımcısı Haluk Şirin, kanal yönetimiyle görüştüğünü ve programın pazartesi günü "büyük ihtimalle" ekrana geleceğini bildirmişti ve "Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceğim" demişti.

En son olarak Aycan ve Onur'un nişan merasiminin konu alındığı Kısmetse Olur yeni bölümü bugün de ekranlarda olmayacak. Kısmetse Olur’un yapımcısı Haluk Şirin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Kısmetse Olur yayını ile ilgili karar, kanalın inisiyatifidir. Henüz bize net bir karar iletmediler… Bilgi alır almaz paylaşacağım, teşekkürler.” dedi.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM

Adnan'ın eski dostlarıyla olan soğukluğu hafta boyunca gündeme gelmişti. Finalde de bu devam etti. Melis, Adnan'ın artık evde başka hedefleri olduğunu ve program dışında çok vefasız olduğunu söyledi. Eski dostlarından hiç biri ile görüşmediğini ifade etti. Bu iddilar karşısında ise Adnan, onlarla görüşmemesinin sebepleri olduğunu söyleyerek iddiaları reddetti. Adnan'ın bu değişiminde Didem'in de etkisinin olduğu konuşulmaya başlandı. Didem, bu konuşmalar karşısında durumu açıklığa kavuşturmak istiyor. Adnan'ın hayatında değişen hiç bir şey olmadığını sadece artık düzenli bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Arkadaşlarının ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtiyor.

KISMETSE OLUR FORMATI

7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor.  Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz