Kısmetse Olur yayından kaldırılacak mı? Fişi çekildiği iddia ediliyor

Kısmetse Olur hakkında flaş gelişme. Zuhal Topal, Esra Erol, Seda Sayan'ın programı ile alakalı son dakika karar KHK'da yayınlandı.İşte yayınlanan KHK ve kaldırılan izdivaç programları

Haberler 01.05.2017 - 16:24 Son Güncelleme : 02.05.2017 - 02:18

Geçtiimiz günlerde yaynlnan KHK kapsamnda evlilik programlarnn kaldrlaca resmen açkland. Bu açklama Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan ile izdivaç programlarnn ne zaman bitecei sorusuna da cevap arattrmaya balad. Peki ya Ksmetse Olurda durum ne? Ksmetse Olur yaynda kaldrlacak m? Senelerdir akam üstü kuann en çok izenilen programlar arasnd ayer alan Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayann evlilk programlarnn fii çekildi. Gün gün ifa dosyalarnn yaand ve türlü türlü rezillik iddiarnn ortaya atld izdivaç programlar ne zaman kaldrlacak? Ancak ekranlarn sevilen dier izdivaç program Ksetse Olur resmi sayfasnda KHK haberi yaynland ve Ksmetse Olurun yeni sezonda da tam gaz yolunda ierleyecei bildirildi.

ZUHAL TOPAL AçIKLADI

Yaynlanan KHK sonrasnda ilk açklama Zuhal Topal ekibi tarafndan açkland. Topalla ekibi konu ile alakal u an Zuhal TopalKbrsta bulunmaktadr. Pazartesi öle saatlerinde stanbulda olacak ve bir fikir alveriinin ardndan gerekli açklamalar yaplacaktr. Zuhal Topal, Star TVde hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topalle programnn sadece sunucusudur. Bir karar alnacaksa bu yapmc ve kanal yöneticilerinin inisiyatifindedir. Eer KHK ile evlilik programlar yasaklandysa zaten bu konuda yaplacak bir ey kalmyor. dedi.

Ana Sayfaya Git