Görüş Bildir

Kısmetse Olur yayından kaldırılacak mı? Fişi çekildiği iddia ediliyor

Kısmetse Olur hakkında flaş gelişme. Zuhal Topal, Esra Erol, Seda Sayan'ın programı ile alakalı son dakika karar KHK'da yayınlandı.İşte yayınlanan KHK ve kaldırılan izdivaç programları

Kısmetse Olur yayından kaldırılacak mı? Fişi çekildiği iddia ediliyor

Geçtiğimiz günlerde yayınlnan KHK kapsamında evlilik programlarının kaldrılacağı resmen açıklandı. Bu açklama Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan ile izdivaç programlarının ne zaman biteceği sorusuna da cevap arattırmaya başladı.  Peki ya Kısmetse Olur'da durum ne? Kısmetse Olur yayında kaldırılacak mı? Senelerdir akşam üstü kuşağının en çok izşenilen programları arasınd ayer alan Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan'ın evlilk programlarının fişi çekildi. Gün gün ifşa dosyalarının yaşandığı ve türlü türlü rezillik iddiarının ortaya atıldığı izdivaç programları ne zaman kaldırılacak? Ancak ekranların sevilen diğer izdivaç programı Kısetse Olur resmi sayfasında KHK haberi yayınlandı ve Kısmetse Olur'un yeni sezonda da tam gaz yolunda ierleyeceği bildirildi.

ZUHAL TOPAL AÇIKLADI

Yayınlanan KHK sonrasında ilk açıklama Zuhal Topal ekibi tarafıından açıklandı. Topal'la ekibi konu ile alakalı "Şu an Zuhal TopalKıbrıs'ta bulunmaktadır. Pazartesi öğle saatlerinde İstanbul'da olacak ve bir fikir alışverişinin ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır. Zuhal Topal, Star TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'le programının sadece sunucusudur. Bir karar alınacaksa bu yapımcı ve kanal yöneticilerinin inisiyatifindedir. Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir