Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen film partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ yeni sinema filmi için kollarını sıvadı. Uzun bir aradan sonra yeni sinema filmine başlaması sevenlerinde heyecana yol açan Kıvanç Tatlıtuğ'un filmdeki partneri belli oldu. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un son filmiyle ilgili merak edilenler.

Haberler 14.09.2017 - 16:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kvanç Tatltu dört yl aradan sonra yeniden sinemaya dönmeye hazrlanyor. En son Kelebein Rüyas filmiyle beyazperdede görülen Kvanç Tatltu , 25 Filmin yapmclnda çekilecek yeni sinema filmiyle bu k beyaz perdede olacak.

Kvanç Tatltuun yeni filminde partneri ise Fi dizisiyle büyük baar yakalayan Büra Develi oldu.

Cesur ve Güzel dizisi final yapan Kvanç Tatltu, bu yl sinemaya arlk verecek. Yurt içi ve dnda birçok ödül alan Kelebein Rüyas filminin ardndan dört yl beyaz perdeye ara veren oyuncunun yeni projesinin detaylar belli olmaya balad. Önümüzdeki ay Kata çekimleri balayacak filmde Tatltuun partneri Büra Develi oldu.

Son olarak Fi dizisinde rol alan Develinin rolü için hazrlklara balad örenildi. Yapmcln Frat Parlak ve Koray ahinin sahibi olduu 25 Filmin üstlendii projenin yönetmen koltuunda Bora Egemen oturacak. Film için daha önce Meryem Uzerli, Seranay Sarkaya, Büra Pekin ve Hande Soraln da adlar konuulmutu.

Hüzünlü bir baba oul hikayesinin anlatlaca filmin gösterim tarihi yaknda açklanacak.

Ana Sayfaya Git