Görüş Bildir

Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen film partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ yeni sinema filmi için kollarını sıvadı. Uzun bir aradan sonra yeni sinema filmine başlaması sevenlerinde heyecana yol açan Kıvanç Tatlıtuğ'un filmdeki partneri belli oldu. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un son filmiyle ilgili merak edilenler.

Kıvanç Tatlıtuğ’un merakla beklenen film partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ dört yıl aradan sonra yeniden sinemaya dönmeye hazırlanıyor. En son Kelebeğin Rüyası filmiyle beyazperdede görülen Kıvanç Tatlıtuğ , 25 Film’in yapımcılığında çekilecek yeni sinema filmiyle bu kış beyaz perdede olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri ise Fi dizisiyle büyük başarı yakalayan Büşra Develi oldu.

Cesur ve Güzel’ dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok ödül alan ‘Kelebeğin Rüyası’ filminin ardından dört yıl beyaz perdeye ara veren oyuncunun yeni projesinin detayları belli olmaya başladı. Önümüzdeki ay Kaş’ta çekimleri başlayacak filmde Tatlıtuğ’un partneri Büşra Develi oldu.

Son olarak ‘Fi’ dizisinde rol alan Develi’nin rolü için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yapımcılığını Fırat Parlak ve Koray Şahin’in sahibi olduğu 25 Film’in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda Bora Egemen oturacak. Film için daha önce Meryem Uzerli, Seranay Sarıkaya, Büşra Pekin ve Hande Soral’ın da adları konuşulmuştu.

Hüzünlü bir baba oğul hikayesinin anlatılacağı filmin gösterim tarihi yakında açıklanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi