Cesur ve Güzel başlama tarihi yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünü paylaştığı yeni dizi Cesur ve Güzel 10 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda olacak

Haberler 08.11.2016 - 15:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aylardr balanmas için adeta gün saylan Cesur ve Güzel için start verildi. Kvanç Tatltuun yeni dizisi fragman yaynlandktan sonra peki dizi ne zaman blayacak? sorusu akllarda soru iareti brakt. Dizinin yapmclar nihai tarihi verip, bunu da 10 Kasm Perembe 20:00 olarak açkladlar. Star TV eranlarnda balayacak olan yapmn çok ilgi görecei de imdiden aikar olacak.

CESUR VE GÜZEL BU PEREMBE

Zengin kz karakterini canlandracak olan isim, Kvanç Tatltuun partneri olarak karmza çkacak olan isim, Tuba Büyüküstün olmakta. Cesur ve Güzelin senaristliini Ece Yörenç yaparken yönetmenliini Ali Bilgin yapacak. Kvanç Tatltuun yannda dizinin kadrosunda Tuba Büyüküstün var. Kadroda netleen dier isim ise Devrim Yakut. Yakut dizi de Cesurun annesi olarak karmza çkacak. Öte yandan dizide Erkan Avc, Sezin Akbaoullar, Devrim Yakut, Serkan Altunorak, Nihan Büyükaaç ve Tamer Levent gibi isimler rol alyor.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün Cesur adnda yakkl ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korluda n ortasna bomba gibi düer. Daha ilk admn attnda karsna guzeller güzeli Sühan çkar. Bu srad karlamadan sonra aralarnda kar koyamadklar bir çekim oluur. Ama bilmedikleri bir ey vardr. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmiten beri düman olan ailelerinin kar çkmasyla imkansz bir aka dönüür.

Ana Sayfaya Git