Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı! Hanımanne Zeynep, Seçkin nerede?

Reyting sonuçlarının lider dizisi Kızıl Goncalar 11. Bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı. 11 Mart pazartesi akşamı 10. Bölümü yayınlanan dizide Zeynep’in zekasıyla kendisine kurulan tuzağı bertaraf etmesi herkesi kendisine hayran bıraktı. Peki Kızıl Goncalar 11. Bölümde neler olacak?

Haberler 12.03.2024 - 00:17 Son Güncelleme : 12.03.2024 - 00:25

NOW Tvde yayınlandığı ilk bölümlerde kamuoyunda tartışmalara neden olsa da son bölümleriyle reytinglerde liderliği kimseye bırakmıyor.

HANIMANNE ZEYNEP

Özgü Namal ve Özcan Denizin başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar 10. Bölümde Zeyneple Cüneyd arasındaki buzlar eridi. Artık yeni hanımanne Zeynep.

Kızıl Goncalar son bölümünde iftar sonrasında Zeynepe ilk defa hanımanne diye hitap edilmesi, yengesini şoka uğrattı.

MİRANIN ARAYIŞI

Miranın gerçek annesini arama çabaları Leventin Meryemi devreye sokmasıyla şimdilik durdu. Sonraki bölümlerde Miranın tekrar bu konuyu gündeme getirip getirmeyeceği merak konusu.

SEçKİN NEREDE?

Kızıl Goncalar 9. Bölümün sonunda ateşli bir öpüşmeli başlayıp sabah ortadan kaybolan Seçkini en çok Leventin kız kardeşi Hande merak ediyor. 10. Bölüm boyunca da görünmeyen Seçkin nereye gitti?

SADİ HÜDAYİNİN TAHTI SALLANIYOR MU?

Zeynepin artık hanımanne olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi, Sadi Hüdayinin iftar için aldırdığı yemekleri Cüneydin ihtiyaç sahiplerine dağıtması Sadi Hüdayinin hoşuna gitmese de bozuntuya vermez.

BESTENİN YANLIŞ ANLAMASI

Fransadan gelen ötenazi telefonunu Zeynepin Fransaya kabul edilmesi olarak anlayan Beste de Meryemi Miradan uzak tutma umudunu yeniden yeşertir.

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar 11. Bölümde en çok merak edilenler;

gibi soruların cevap bulacak.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git