Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı! Hanımanne Zeynep, Seçkin nerede?

Reyting sonuçlarının lider dizisi Kızıl Goncalar 11. Bölümü şimdiden merakla beklenmeye başladı. 11 Mart pazartesi akşamı 10. Bölümü yayınlanan dizide Zeynep’in zekasıyla kendisine kurulan tuzağı bertaraf etmesi herkesi kendisine hayran bıraktı. Peki Kızıl Goncalar 11. Bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar 11. Bölüm fragmanı! Hanımanne Zeynep, Seçkin nerede?

NOW Tv’de yayınlandığı ilk bölümlerde kamuoyunda tartışmalara neden olsa da son bölümleriyle reytinglerde liderliği kimseye bırakmıyor.

HANIMANNE ZEYNEP

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar 10. Bölümde Zeynep’le Cüneyd arasındaki buzlar eridi. Artık yeni hanımanne Zeynep.

Kızıl Goncalar son bölümünde iftar sonrasında Zeynep’e ilk defa hanımanne diye hitap edilmesi, yengesini şoka uğrattı.

MİRA’NIN ARAYIŞI

Mira’nın gerçek annesini arama çabaları Levent’in Meryem’i devreye sokmasıyla şimdilik durdu. Sonraki bölümlerde Mira’nın tekrar bu konuyu gündeme getirip getirmeyeceği merak konusu.

SEÇKİN NEREDE?

Kızıl Goncalar 9. Bölümün sonunda ateşli bir öpüşmeli başlayıp sabah ortadan kaybolan Seçkin’i en çok Levent’in kız kardeşi Hande merak ediyor. 10. Bölüm boyunca da görünmeyen Seçkin nereye gitti?

SADİ HÜDAYİ’NİN TAHTI SALLANIYOR MU?

Zeynep’in artık hanımanne olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi, Sadi Hüdayi’nin iftar için aldırdığı yemekleri Cüneyd’in ihtiyaç sahiplerine dağıtması Sadi Hüdayi’nin hoşuna gitmese de bozuntuya vermez.

BESTE’NİN YANLIŞ ANLAMASI

Fransa’dan gelen ötenazi telefonunu Zeynep’in Fransa’ya kabul edilmesi olarak anlayan Beste de Meryem’i Mira’dan uzak tutma umudunu yeniden yeşertir.

KIZIL GONCALAR 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar 11. Bölümde en çok merak edilenler;

  • Zeynep okumaya başlayacak mı?
  • Mira gerçek annesini bulmaktan gerçekten vazgeçti mi?
  • Beste, Meryem’i ailesinden uzak tutabilecek mi?
  • Sadi Hüdayi koltuğunu sağlama almak için nasıl bi hamle yapacak?
  • Seçkin nerede?

gibi soruların cevap bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz