Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir? Ne iş yapar?

Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir sorusu Bülent Ersoykimdir hayatları hakkında bilgiler Kuaförüm Sensin yarışması başladığından beri çok merak ediliyor Kuaförüm Sensin yeni üyeleri Diva Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç olarak açıklanırken, Işıl Reçber kimdir sorusu çok merak edilyor. Bilindiği üzere Işıl Reçber ünlü kaleci Rüştü Reçber'in olarak tanınmıştı. Peki Işıl Reçber kimdir? Işıl Reçber ne iş yapar? gibi Işıl Reçber hakkında bilgiler habemizde. Öte yandan giyimi, şıklığı ve güzelliği ile magazin gündeminde olan Işıl Reçber hakkında sizler için kısa bir bilgi topladık.

Haberler 15.06.2020 - 14:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuaförüm Sensin Il Reçber kimdir sorusu Bülent Ersoykimdir hayatlar hakknda bilgiler Kuaförüm Sensin yarmas baladndan beri çok merak ediliyor Kuaförüm Sensin yeni üyeleri Diva Bülent Ersoy, Il Reçber ve Seçkin Süngüç olarak açklanrken, Il Reçber kimdir sorusu çok merak edilyor. Bilindii üzere Il Reçber ünlü kaleci Rütü Reçber’in olarak tannmt. Peki Il Reçber kimdir? Il Reçber ne i yapar? gibi Il Reçber hakknda bilgiler habemizde. Öte yandan giyimi, kl ve güzellii ile magazin gündeminde olan Il Reçber hakknda sizler için ksa bir bilgi topladk. 

IIL REÇBER KMDR?

Antep ve Arnavut karm bir aileden gelen Il Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te dünyaya geldi. Üç karde olan Il Reçber’in iki abisi var. Gençlik yllarn Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Reçber, henüz 17 yandayken Rütü Reçber ile Antalya’da tant. Dönemin Antalyaspor kalecisi Rütü Reçber ile tanan Il Reçber, modaclkla urayor. Rütü Reçber ile tantktan sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandrd. Çiftin biri kz biri erkek olmak üzere 2 çocuu bulunmaktadr. Modayla ilgilenen Il Reçber, kendi adn tad bir parfüm markas kurdu. Ayn zamanda bugüne kadar farkl kategorilerde kendi markasn yaratan Il Reçber’in özel koleksiyonlarda imzas bulunuyor.

Sk sk giydi kyafetler, saç tasarm ve makyajlaryla gazete ve dergilerde yer alan Il Reçber ayn zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden. Birçok dernek ve vakfn faaliyetlerine katkda bulunan Il Reçber’in 8 yldr düzenli olarak pilates yapt biliniyor.

Kuaförüm Sensin 2020 sezonunda jüri üyesi olarak izleyici karsna çkan Il Reçber, yllar önce verdii bir röportajda u açklamay yapmt: 

Moday çok seviyorum. Benim için bir tutku ama bunu modayla ilgili bir eyler yapmak için kullanmyorum. Sadece keyif aldm için yapyorum. Stilimi tantmak, insanlara “Siz de ister misiniz” diye sormak gibi bir derdim yok, ama belki ileride bir sürprizim olur. 

KORONA GÜNDEMNDE ÇOK KONUULMUTU

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çkan ve tüm dünyaya hzl bir ekilde yaylmaya devam eden corona virüsü etkisini göstermeye devam ediyor. Eski milli kaleci dün akam rahatszlannca hastaneye kaldrld. Rütü Reçber’e yaplan corona virüsü testi pozitif çkt. Ei Il Reçber, Rütü Reçber’in corona virüsü olduunu duyurdu.

IIL REÇBER AÇIKLADI

Corona virüsüne yakalanan eski milli kaleci Rütü Reçber’in ei Il Reçber dün yapt açklamada;

Sizlerle gerçei en effaf ekilde paylarken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eim Rüstü’yü COVID-19 tehisiyle hastaneye yatrm bulunuyoruz. Her ey normal ilerlerken birden bire gelien hzl semptomlarla biz de olayn okundayz.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim deerli eimle beraber tüm hastalara acil ifa kolaylk versin .

Tek ricam u süreçte insanlarn biraz daha vicdanl ve saygl olabilmeleri.Ailecek yaptrdmz testlerde benim, kzmn ve olumun negatif sadece eimin pozitif çkmtr.

Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görü izni yok.Aslnda en zor olan da bu yannda olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inallah bu da geçecek..Telefonlarm kilitlendi dönü yapamyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarnz eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR ifadelerini kulland

RÜTÜ REÇBER’E CORONA VRÜSÜNÜ E M BULATIRDI?

Il Reçber, 4 Mart’ta Amerika’ya gitti. ABD’den bir hafta önce dönen Il Reçber, önceki gün ise Salk Bakanl’nn Yurt dndan gelenler 14 gün evden çkmasn uymad ve Etiler’deki güzellik merkezinde gitti. Kendi kliniinin reklamn yapt paylamlarnda Bitkin hissettiim için ozon terapi yaptryorum ifadelerini kullanan Il Reçber’e büyük tepki yad.

.

Ana Sayfaya Git