Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir? Ne iş yapar?

Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir sorusu Bülent Ersoykimdir hayatları hakkında bilgiler Kuaförüm Sensin yarışması başladığından beri çok merak ediliyor Kuaförüm Sensin yeni üyeleri Diva Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç olarak açıklanırken, Işıl Reçber kimdir sorusu çok merak edilyor. Bilindiği üzere Işıl Reçber ünlü kaleci Rüştü Reçber'in olarak tanınmıştı. Peki Işıl Reçber kimdir? Işıl Reçber ne iş yapar? gibi Işıl Reçber hakkında bilgiler habemizde. Öte yandan giyimi, şıklığı ve güzelliği ile magazin gündeminde olan Işıl Reçber hakkında sizler için kısa bir bilgi topladık.

Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir? Ne iş yapar?

Kuaförüm Sensin Işıl Reçber kimdir sorusu Bülent Ersoykimdir hayatları hakkında bilgiler Kuaförüm Sensin yarışması başladığından beri çok merak ediliyor Kuaförüm Sensin yeni üyeleri Diva Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç olarak açıklanırken, Işıl Reçber kimdir sorusu çok merak edilyor. Bilindiği üzere Işıl Reçber ünlü kaleci Rüştü Reçber'in olarak tanınmıştı. Peki Işıl Reçber kimdir? Işıl Reçber ne iş yapar? gibi Işıl Reçber hakkında bilgiler habemizde. Öte yandan giyimi, şıklığı ve güzelliği ile magazin gündeminde olan Işıl Reçber hakkında sizler için kısa bir bilgi topladık. 

IŞIL REÇBER KİMDİR?

Antep ve Arnavut karışımı bir aileden gelen Işıl Reçber, 5 Ekim 1977 tarihinde Gaziantep’te dünyaya geldi. Üç kardeş olan Işıl Reçber'in iki abisi var. Gençlik yıllarını Antalya’da ailesiyle birlikte geçiren Reçber, henüz 17 yaşındayken Rüştü Reçber ile Antalya’da tanıştı. Dönemin Antalyaspor kalecisi Rüştü Reçber ile tanışan Işıl Reçber, modacılıkla uğraşıyor. Rüştü Reçber ile tanıştıktan sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuğu bulunmaktadır. Modayla ilgilenen Işıl Reçber, kendi adını taşıdığı bir parfüm markası kurdu. Aynı zamanda bugüne kadar farklı kategorilerde kendi markasını yaratan Işıl Reçber’in özel koleksiyonlarda imzası bulunuyor.

Sık sık giydi kıyafetler, saç tasarımı ve makyajlarıyla gazete ve dergilerde yer alan Işıl Reçber aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinin de önde gelen isimlerinden. Birçok dernek ve vakfın faaliyetlerine katkıda bulunan Işıl Reçber’in 8 yıldır düzenli olarak pilates yaptığı biliniyor.

Kuaförüm Sensin 2020 sezonunda jüri üyesi olarak izleyici karşısına çıkan Işıl Reçber, yıllar önce verdiği bir röportajda şu açıklamayı yapmıştı: 

"Modayı çok seviyorum. Benim için bir tutku ama bunu modayla ilgili bir şeyler yapmak için kullanmıyorum. Sadece keyif aldığım için yapıyorum. Stilimi tanıtmak, insanlara “Siz de ister misiniz” diye sormak gibi bir derdim yok, ama belki ileride bir sürprizim olur." 

KORONA GÜNDEMİNDE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızlı bir şekilde yayılmaya devam eden corona virüsü etkisini göstermeye devam ediyor. Eski milli kaleci dün akşam rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Rüştü Reçber'e yapılan corona virüsü testi pozitif çıktı. Eşi Işıl Reçber, Rüştü Reçber'in corona virüsü olduğunu duyurdu.

IŞIL REÇBER AÇIKLADI

Corona virüsüne yakalanan eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber dün yaptığı açıklamada;

"Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü'yü COVID-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin .

Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır.

Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli....#sengüçlüsünRR" ifadelerini kullandı

RÜŞTÜ REÇBER'E CORONA VİRÜSÜNÜ EŞİ Mİ BULAŞTIRDI?

Işıl Reçber, 4 Mart'ta Amerika'ya gitti. ABD'den bir hafta önce dönen Işıl Reçber, önceki gün ise Sağlık Bakanlığı'nın "Yurt dışından gelenler 14 gün evden çıkmasın" uymadı ve Etiler'deki güzellik merkezinde gitti. Kendi kliniğinin reklamını yaptığı paylaşımlarında "Bitkin hissettiğim için ozon terapi yaptırıyorum" ifadelerini kullanan Işıl Reçber'e büyük tepki yağdı.

.

Kaynak: Diyarbakır Söz