Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm’de Ariel ve smith Polat Alemdar’ı öldürüyor mu? Safiye ve Elif’in başı dertte! Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölüm fragmanı

Bir çok kanalda yayınlanan efsane dizi şu sıralar Kanal D’nin reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu yer yerinden oynatmaya devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölümü yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere yine fenomen dizi seyircinin nefesini ekran başında kesecek gibi görünüyor.

Haberler 16.12.2015 - 02:22 Son Güncelleme : 19.07.2023 - 14:54

Bir çok kanalda yayınlanan efsane dizi şu sıralar Kanal Dnin reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu yer yerinden oynatmaya devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 276. Bölümü yayınlandı. Fragmanda görüldüğü üzere yine fenomen dizi seyircinin nefesini ekran başında kesecek gibi görünüyor.

Kanal Dnin büyük beğeni toplayan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamı 276. Bölümü ile hayranlarıyla buluşacak yeni bölümde neler olacak sizler için değerlendirdik

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Polatın her defasında planlarını bozmasına çok sinirlenen Karun, topyekün saldırıya geçmek üzere Algis, John Smith, Ariel ve Tilki ile işbirliği yapıyor.

Düşmanları Polat Alemdarın Şedidle ortak hareket ettiğini göstermek ve uluslararası savaş mahkemesinde yargılanmasını sağlamak için algı operasyonu yapmayı planlarken, bu yolla Polattan kurtulacaklarını hesap ediyorlar.

Karunun talimatıyla bütün dünyayı şoka uğratacak bir eylem peşinde olan John Smith ve Ariel, İsviçrede organize ettikleri canlı bomba eyleminde karşılarında yine Polat Alemdarı buluyor Ancak Polatı büyük bir sürpriz bekliyor.

Safiye ve Elifin başı dertte

Polat Alemdardan kardeşinin intikamını almak isteyen Tilki Andrei ise Doğıstanlıyı kullanmaya karar veriyor. Dağıstanlıyı Polata yem olarak gönderen Tilki bu sayede Safiye ve Elifin yerini öğreniyor.

Yusuf sonunda babasıyla yüzleşir

Babasıyla yüzleşen Yusuf, annesinin kim olduğuyla ilgili kafasındaki soru işaretleri iyice artıyor Fehmi Kuzuzade ise Yusufun kafasını Polat Alemdarın karıştırdığını düşünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 276.Bölüm Fragmanı

Pusat çatışma sırasında vurulup yere yığılır. Pusatın durumunun ne olacağı merak konusu.

Sorumlu Polat Alemdardır

İsviçre Polisi Polat, Cahit ve Dağıstanlıyı gözaltına alarak bilinmeyen bir yere götürür. Polis patlamadan Polat Alemdarı sorumlu tutmaktadır. Ariel ve Smith, kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdarı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindedir.

Hedef Hoca

Karunun yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Iraka giden Hoca olacaktır. Karun bu sefer de adamlarına Hocayı etkisiz hale getirme talimatı verir.

Diğer yandan Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri eğitmek maksadıyla Iraka gider. Bu gelişme Ortadoğuda gözü olan karanlık güçleri rahatsız eder. Ariel ve John Smith Irakta bulunan Cahit ve Yasine tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedeftedir

Safiyenin büyük süprizi

Polattan intikamını almak için Safiye ve Elifin İsviçrede yaşadığı evi bulan Tilkiyi ise Safiyenin sürprizi beklemektedir. Gafil avlanan Tilkiye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vurulur

Zeynep, Yusufu inkar etmektedir

Yusuf kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyor. Zeynepin evine gizlice giren Yusufun amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son vermektir.

Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra televizyonda 1 bölüm RTÜK başkanı Aykut Zahid Akmanın başını çektiği birçok kurul üyesi tarafından oy birliği ile yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, macera ve drama dizisidir.

19 Nisan 2007de Show TVde yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TVde gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TVye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atvye transfer olmuştur. 6. sezonda TNTye geçti. 7. ve 8. sezonda atvde yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal Dde yayınlanmaktadır.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisinin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusunun yayınlanacağı günden bahsedilirken Kendi gününde, kendi saatinde. (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

Ana Sayfaya Git