Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm (30 Nisan)

Pana Film’in efsanevi yapımı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü dün akşam nefesleri kesti. “Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm” diye Google’da arama yapanların sayısı ise bir hayli fazla. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve fanatiklerinin dikkatle izlediği Kurtlar Vadisi Pusu son 257. Bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Haberler 01.05.2015 - 11:40 Son Güncelleme : 01.05.2015 - 11:40

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Pana Filmin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle (257. Bölüm) dün akşam ekranlarımıza konuk olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde Polat Alemdarın Tilki Andreyi tehdit ettiği anlar izlemeye değerdi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir.

Martin Türkiyeden ayrılmak üzeredir ve son olarak Safiyeyi görmek istiyor. Safiye, Elif ve de Cahit, Martini almaya gittiler ve yemek yiyecekleri mekana doğru yol aldılar. Cahit onları yalnız bırakıp, Martinin evine gitti, Martin Cahidin adamını öldürdü ve Safiye ile beraber mekandan ayrıldı. Cahit ise Safiyeye ulaşamadı. Polat Alemdara gitti durumu bildirdi. Ayrıntılar Kurtlar Vadisi Son Bölüm (257.Bölüm)de.

PUSAT VE SETTAR TİLKİNİN ELİNDE

Pusat, Polatın mekanına gelen Tilkiyi takip eder, Tilki ise Pusata pusu kurmuştur bile. Pusat Tilkinin eline düşer ve Tilki Pusatı Polat Alemdarın gönderdiğini düşünür. Tilki Pusata Settar Ağayı mı seni mi öldüreyim. Hanginiz Polat Alemdar için önemlisiniz dedi. Pusat ve Settar Ağa kurtulacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm 257. Bölüm İzle

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır