Görüş Bildir

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm (30 Nisan)

Pana Film’in efsanevi yapımı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü dün akşam nefesleri kesti. “Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm” diye Google’da arama yapanların sayısı ise bir hayli fazla. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve fanatiklerinin dikkatle izlediği Kurtlar Vadisi Pusu son 257. Bölüm ile ilgili ayrıntılar…

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm (30 Nisan)

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Pana Film’in efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle (257. Bölüm) dün akşam ekranlarımıza konuk olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm’de Polat Alemdar’ın Tilki Andre’yi tehdit ettiği anlar izlemeye değerdi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir.

Martin Türkiye’den ayrılmak üzeredir ve son olarak Safiye’yi görmek istiyor. Safiye, Elif ve de Cahit, Martin’i almaya gittiler ve yemek yiyecekleri mekana doğru yol aldılar. Cahit onları yalnız bırakıp, Martin’in evine gitti, Martin Cahidin adamını öldürdü ve Safiye ile beraber mekandan ayrıldı. Cahit ise Safiye’ye ulaşamadı. Polat Alemdar’a gitti durumu bildirdi. Ayrıntılar Kurtlar Vadisi Son Bölüm (257.Bölüm)de.

PUSAT VE SETTAR TİLKİ’NİN ELİNDE              

Pusat, Polat’ın mekanına gelen Tilki’yi takip eder, Tilki ise Pusat’a pusu kurmuştur bile. Pusat Tilki’nin eline düşer ve Tilki Pusat’ı Polat Alemdar’ın gönderdiğini düşünür. Tilki Pusat’a “Settar Ağa’yı mı seni mi öldüreyim. Hanginiz Polat Alemdar için önemlisiniz” dedi. Pusat ve Settar Ağa kurtulacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm 257. Bölüm İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi