KVP 285. bölüm fragmanı ! Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler olacak?

KVP 285. bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu'da adeta bilincini kaybeden Polat'ın son durumu ne olacak? Kurtlar Vadisi 285. bölümfragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi 285. bölüm fragamnında o ince detay ne?

Haberler 01.03.2016 - 02:08 Son Güncelleme : 01.03.2016 - 02:08

KVP 285. bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusuda adeta bilincini kaybeden Polatın son durumu ne olacak? Kurtlar Vadisi 285. bölümfragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi 285. bölüm fragamnında o ince detay ne?

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz gelişmeleriyle ekrana kilitleyen ve Polat Alemdarın geçmişiyle yüzleşme sahneleriyle nefes kesen Kurtlar Vadisi Pusunun yeni bölümünde yaşanacaklara dair ipucu vermesi beklenen fragman henüz yayınlanmadı. Peki 285. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin takipçilerinin büyük bir merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanının haftanın ortasında yayınlanması öngörülüyor. Hafızasını kaybeden ve kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdarı neler bekliyor? Polatın yaşadığını bir türlü kabullenemeyen Arielin yeni plan ne? Geçtiğimiz hafta karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşan Siyah Sancak ve ekibinin yeni hedefi ne? Tüm bu soru işaretlerine yanıt olması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölümü 3 Mart Perşembe akşamı Kanal Dde yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölümle ekrana gelen ve canlı bomba kriziyle ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Polat ve düşmanları arasında neler yaşanacak?Gölgenin yeni planı ne? Geçtiğmiz hafta hapishaneden çıkan Pusat ve Profesör Altay arasında ne gibi yeni gelişmeler olacak? Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Sabanın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

KURTLAR VADİSİ PUSUDA SON YAŞANANLAR

En son 25 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusuda şunlar yaşanmıştı; Polat Alemdarın hafızasının bir bölümü silindi. Kendisini Ali Candan sanan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başladı. Düşmanları ise bu durumu fırsat bilerek Polatı en zayıf zamanında öldürmek için harekete geçti. Özellikle Gölge, Polat Alemdarı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendirdi. Polat, Kızkulesinin önüne giderek, Elifle geçirdiği anları hatırladı. Polatı geçmişi burada da yalnız bırakmadı. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevkonun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açıldı. Polatın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Muraliden başka kimse bilmiyordu. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polatın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verdi. Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriyedeydi. Şedidin ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıydı. Köy halkı aç ve susuzdu. İnsanlar açlıktan kırılıyordu. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizledi. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düştü. çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktu.

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk televizyon dizisi. Osman Sınavın yarattığı Kurtlar Vadisi dizinin devamı olan bu dizi ilk kez 19 Nisan 2007de Show TVde yayına girmiştir. Günümüzde başrolleri Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban paylaşmaktadır. Dizi Türkiyenin karanlık güçlere karşı mücadelesini kurgusal bir dille anlatmaktadır.[6] Televizyon dizisinin prodüksiyonunu Pana Film yapmaktadır.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindedir. Kurtlar Vadisi Terör dizisi RTÜK tarafından muhtemelen ileride ceza alabileceğine dair uyarılmasından sonra yayıncı kanal tarafından 2 bölüm yayınlandıktan sonra kaldırıldı. [7][8] Pana Film daha sonra bu dizi projesiyle ortaya çıktı.

19 Nisan 2007de Show TVde yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TVde gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TVye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atvye transfer olmuştur. 6. sezonda TNTye geçti. 7. ve 8. sezonda atvde yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal Dde yayınlanmaktadır.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisinin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusunun yayınlanacağı günden bahsedilirken Kendi gününde, kendi saatinde. (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

Ana Sayfaya Git