KVP 285. bölüm fragmanı ! Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler olacak?

KVP 285. bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu'da adeta bilincini kaybeden Polat'ın son durumu ne olacak? Kurtlar Vadisi 285. bölümfragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi 285. bölüm fragamnında o ince detay ne?

KVP 285. bölüm fragmanı ! Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler olacak?

KVP 285. bölümünde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu'da adeta bilincini kaybeden Polat'ın son durumu ne olacak? Kurtlar Vadisi 285. bölümfragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi 285. bölüm fragamnında o ince detay ne?

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz gelişmeleriyle ekrana kilitleyen ve Polat Alemdar'ın geçmişiyle yüzleşme sahneleriyle nefes kesen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde yaşanacaklara dair ipucu vermesi beklenen fragman henüz yayınlanmadı. Peki 285. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin takipçilerinin büyük bir merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm fragmanının haftanın ortasında yayınlanması öngörülüyor. Hafızasını kaybeden ve kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat Alemdar'ı neler bekliyor? Polat'ın yaşadığını bir türlü kabullenemeyen Ariel'in yeni plan ne? Geçtiğimiz hafta karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşan Siyah Sancak ve ekibinin yeni hedefi ne? Tüm bu soru işaretlerine yanıt olması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölümü 3 Mart Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölümle ekrana gelen ve canlı bomba kriziyle ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Polat ve düşmanları arasında neler yaşanacak?Gölge'nin yeni planı ne? Geçtiğmiz hafta hapishaneden çıkan Pusat ve Profesör Altay arasında ne gibi yeni gelişmeler olacak? Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA SON YAŞANANLAR

En son 25 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu'da şunlar yaşanmıştı; Polat Alemdar'ın hafızasının bir bölümü silindi. Kendisini Ali Candan sanan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başladı. Düşmanları ise bu durumu fırsat bilerek Polat'ı en zayıf zamanında öldürmek için harekete geçti. Özellikle Gölge, Polat Alemdar'ı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendirdi. Polat, Kızkulesi'nin önüne giderek, Elif'le geçirdiği anları hatırladı. Polat'ı geçmişi burada da yalnız bırakmadı. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açıldı. Polat'ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali'den başka kimse bilmiyordu. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat'ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verdi. Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'deydi. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıydı. Köy halkı aç ve susuzdu. İnsanlar açlıktan kırılıyordu. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizledi. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düştü. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktu.

Kurtlar Vadisi Pusu, Türk televizyon dizisi. Osman Sınav'ın yarattığı Kurtlar Vadisi dizinin devamı olan bu dizi ilk kez 19 Nisan 2007'de Show TV'de yayına girmiştir. Günümüzde başrolleri Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertan Saban paylaşmaktadır. Dizi Türkiye'nin karanlık güçlere karşı mücadelesini kurgusal bir dille anlatmaktadır.[6] Televizyon dizisinin prodüksiyonunu Pana Film yapmaktadır.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindedir. Kurtlar Vadisi Terör dizisi RTÜK tarafından muhtemelen ileride ceza alabileceğine dair uyarılmasından sonra yayıncı kanal tarafından 2 bölüm yayınlandıktan sonra kaldırıldı. [7][8] Pana Film daha sonra bu dizi projesiyle ortaya çıktı.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. 7. ve 8. sezonda atv'de yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal D'de yayınlanmaktadır.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "Kendi gününde, kendi saatinde." (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

Kaynak: Diyarbakır Söz