Mayıs Kraliçesi 5. son bölüm Asu ve Nehir'in öz kız tartışması

Show TV’nin gözde dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin 5. Bölümünde heyecan yine dorukta. Asu ve Nehir’in öz kız tartışması gittikçe alevleniyor. Mayıs Kraliçesi 5. Bölüm sizle.

Haberler 08.12.2015 - 23:53 Son Güncelleme : 08.12.2015 - 23:53

Nehir yıllar sonra yakın arkadaşı Dilara ile karşılaşmıştır. Nehir, Dilara ile sohbet ederken, çok acı bir gerçekle yüzleşir! Dilara, ailesinin kendisini Alper ile evlendirmek istediğini Nehire söyleyince, Nehir yıkılır. Nehir ve Alperin ilişkisini çok zor günler beklemektedir. Öte yandan Asu, Feryale Nehirin küçüklük fotoğrafı ve kazağı ile gidince, Feryal şok olur.

ÖZ KIZ MESELESİ ORTALIĞI İYİCE KIZIŞTIRDI

Asu, Nehirin Feryalin öz kızı olup olmadığını sorgulamaktadır. Feryalin ne tepki vereceği merak konusudur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Alper ve Nehirin birlikte olmasını istemeyen Celil ise, soluğu Feryalin yanında alır. Celil, Alper ve Nehiri ayırabilecek midir? çocukluğundan beri Nehire derin bir aşk besleyen Oğuzu da kötü bir sürpriz beklemektedir.

Mayıs Kraliçesi Konusu, Oyuncuları

KONUSU: Mayıs Kraliçesinde , kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesi anlatılacak.

OYUNCU KADROSU: Yapımcılığını, MinT Yapımın, yönetmenliğini ise Korhan Bozkurtun üstlendiği Mayıs Kraliçesi dizisinin güçlü kadrosunda Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda çil, Cansın Özyosun, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin rol alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır