Merve Boluğur Murat Dalkılıç aşkı da sosyal medya kurbanı oldu! İşte sonuç!

İçimdeki Fırtına dizisi ile küllerinden adeta doğan Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti ayrıldı iddiaları sosyal medya da adeta TT olurken, Dalkılıç Boluğur taraflarınca gülerek karşılandı

Haberler 08.03.2017 - 17:11 Son Güncelleme : 08.03.2017 - 19:24

Yazn ihtiaml bir düün merasimi ile birlikteliklerini evlilikle taçlandran Merve Boluur Murat Dalklç çifti ayrld iidialar geçtiimiz günlerde sosyal medya da ortaya atld ve sevenleri çok üzüldü. u sralar çimdeki Frtnadizisi ile küllerinden adeta yeniden doan Merve Boluur, Murat Dalklç ayrld iddialarna ilk az taraflardan ok eden açklama yapld. Peki Merve Boluur Murat Dalklç ayrld m? Dalklçn on dakika açklamalar ve evlilik bana göre deil sözünü edip etmedii gerçei

MERVE BOLUUR MURAT DALKILIç AYRILDI MI?

Ortaya atlan dedikodular hakknda ssyal medya da ei ile fotoraf paylaan ve henüz ddikodulardan heri olduunu söyleyen Dalklçn paylam u ekilde; Dedikodunun hemen ardndan güzel eiyle mutluluk fotorafn paylaan yakkl popçu, u açklamay yapt: Sabaha kadar çalp geç uyannca haberleri de geç gördüm. Yazlanlara oldukça ardk. Ben evimdeyim, Merve de dizisinin setinde. Boanmyoruz.

MURAT DALKILIç HAKKINDA

zmirde dodu ve üniversite öncesi eitimini Aydnda tamamlad. Bata basketbol odakl bir kariyerin peine dümeyi hedeflerken daha sonradan fikir deitirerek müzik odakl bir kariyer yakalamay amaçlad ve çeitli küçük iletmelerde sahneye çkt. Üniversiteyi Beykent Üniversitesinde oyunculuk eitimi görerek tamamlad. 2008de Kasaba arksyla çk yapt ve 2010da La Fontaine, Külah ve Dönmem gibi arklara yer verdii ilk stüdyo albümü Merhabay yaymlad. Ardndan 2012den balayarak iki yl aralklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini piyasaya sürdü. Bu çalmalara dahil edilen Bir Güzellik Yap, Kader, Lüzumsuz Sava, Bir Hayli, Neyleyim stanbulu ve Derine gibi arklarla Türkiyede çeitli müzik listelerine girdi..

Bugüne kadar iki Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altn Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalklç, müzikal kariyerinin yan sra 2014te Söyle Söyleyebilirsen yarmasn sundu ve Sil Batan dizisinde oynad. 2015te oyuncu Merve Boluur ile evlendi.

Ana Sayfaya Git