Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı, Dalkılıç'tan özel şarkı jesti!

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’de 16 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Murat Dalkılıç sahne aldı. Dalkılıç, konserinin en büyük sürprizine ise ikinci bölümde imza attı. Evlilik hazırlığında olduğu oyuncu sevgilisi Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendirdi ve Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise gözyaşlarına hakim olamadı. Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı, Dalkılıç'tan özel şarkı jesti!

Haberler 17.08.2015 - 18:47 Son Güncelleme : 17.08.2015 - 18:47

Konser alanına kendisini bekleyen hayranlarının eşliğinde motoruyla gelen Dalkılıç, sahneye dumanlar arasında çıktı.

BU GECEYİ UNUTMAK YOK

İlk şarkısının ardından Harbiyeyi dolduran sevenlerine seslenen genç yıldız Sizinle ilk kez Harbiyede buluşuyoruz ve bu bizim en özel konserimiz, bu geceyi unutmak yok dedi.

KAYAHANI DA UNUTMADI

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz müziğin usta ismi Kayahanı da anmayı ihmal etmeyen Dalkılıç, konserinin ilk bölümünde, efsane ismin dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi.

Turkcell Yıldızlı Gecelerde 16 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Murat Dalkılıç sahne aldı. Dalkılıç, konserinin en büyük sürprizine ise ikinci bölümde imza attı. Evlilik hazırlığında olduğu oyuncu sevgilisi Merve Boluğura özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendirdi ve Harbiyede duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise gözyaşlarına hakim olamadı. Murat Dalkılıçtan Merve Boluğura: Adına şarkılar yazdım!

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır