Görüş Bildir

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı, Dalkılıç'tan özel şarkı jesti!

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’de 16 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Murat Dalkılıç sahne aldı. Dalkılıç, konserinin en büyük sürprizine ise ikinci bölümde imza attı. Evlilik hazırlığında olduğu oyuncu sevgilisi Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendirdi ve Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise gözyaşlarına hakim olamadı. Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı, Dalkılıç'tan özel şarkı jesti!

Merve Boluğur hüngür hüngür ağladı, Dalkılıç'tan özel şarkı jesti!

Konser alanına kendisini bekleyen hayranlarının eşliğinde motoruyla gelen Dalkılıç, sahneye dumanlar arasında çıktı.

BU GECEYİ UNUTMAK YOK

İlk şarkısının ardından Harbiye’yi dolduran sevenlerine seslenen genç yıldız  “Sizinle ilk kez Harbiye’de buluşuyoruz ve bu bizim en özel konserimiz, bu geceyi unutmak yok” dedi.

KAYAHAN'I DA UNUTMADI

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz müziğin usta ismi Kayahan’ı da anmayı ihmal etmeyen Dalkılıç, konserinin ilk bölümünde, efsane ismin dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi.

‘Turkcell Yıldızlı Geceler’de 16 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Murat Dalkılıç sahne aldı. Dalkılıç, konserinin en büyük sürprizine ise ikinci bölümde imza attı. Evlilik hazırlığında olduğu oyuncu sevgilisi Merve Boluğur’a özel olarak yazdığı şarkıyı ilk kez seslendirdi ve Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Boluğur ise gözyaşlarına hakim olamadı. Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur'a: Adına şarkılar yazdım!

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi