Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm (Kösem Sultan ve Ahmed Han) -

Star TV’den ilk bölümü ile ekranlara konuk olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi daha 1. Bölümüyle kendini kanıtladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. İlk bölüm izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için ayrıntılar haberimizde.

Haberler 12.11.2015 - 22:57 Son Güncelleme : 12.11.2015 - 22:57

RECEP KAYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 1. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm (ilk bölüm) izlemek isteyenlerin aradığı cevap burada. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölümde neler oldu? İşte yanıtı

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

12 Kasım Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölümde; Daha 14 yaşında bir genç olan ve babasının ani vefatıyla tahtın tek varisi olarak tahta oturan Sultan Ahmedin omuzlarında koca bir cihan imparatorluğunun Osmanlının yükü duruyordu. Tahta çıkan genç sultan Ahmed Han içeride isyanlar, dışarıda değişen güç dengeleri, sarayın içerisindeki menfaat savaşları ve koltuğunda gözü olan ihtiraslı kimselerle mücadele etmek zorundaydı.

Tahta çıkmaya hazır olmamasına rağmen, Siz 7 iklimin sultanı, 3 kıtanın padişahı, Sultan Ahmed Hansınız. Artık şimdi güneş gibi doğmanın vaktidir bir ırmak gibi çağlamanın, aslan gibi kükremelisiniz sözleriyle cesaret bulan Sultan Ahmedin dünyasını aydınlatan tek şey gördüğü bir tablodaki o şahane kızdır. Sultan Ahmedin bu tablodaki genç kızdan ne kadar etkilendiğini gören Safiye Sultan (Hülya Avşar) tabloda resmedilen kızı Osmanlıya Sultan Ahmed Hana hediye olarak getirdi.

Sultan Ahmed ve Kösem Sultan arasındaki aşk da Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. Bölüm sonunda başlayacaktı ki bölüm orada bitti.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 1. İLK BÖLÜM İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır