Mütevazi yamuk tepsi Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı? Hakaret sebebi neydi?

Tepsifenomeni Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı sorusu günün en trend aramalarından olurken, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hesabının kapanması hakkında açıklama yaptı mı? Yamuk tepsi aramalarıyla ünlü olan Tahu Duymaz instagram hesabının kapandığını üzülerek açıkladı. Yıllardır süregelen emeğinin bir anda elinden gittiğini açıklayan Taha Yılmaz sosyal medya hesabının neden kapandığı ve Taha Yılmaz kimdir sorularının cevabı haberimizde.

Haberler 07.06.2020 - 14:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tepsi fenomeni Taha Duymaz Sosyal medya hesab neden kapand sorusu günün en trend aramalarndan olurken, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hesabnn kapanmas hakknda açklama yapt m? Yamuk tepsi aramalaryla ünlü olan Tahu Duymaz instagram hesabnn kapandn üzülerek açklad. Yllardr süregelen emeinin bir anda elinden gittiini açklayan Taha duymaz sosyal medya hesabnn neden kapand ve Taha duymaz, kimdir sorularnn cevab haberimizde.

Yaad evinin mütevaz mutfanda yapt yemeklerini sosyal medya ve youtube kanal üzerinde paylaan ve gündemde çok konuulan isimlerinden olan Taha duymazSosyal medya hesabnn ar küfürler sonras kapatldn açklad.

1 Eylül 2003 Hatay Yaylada doumlu olan Taha Duymaz, 7 kz 5 erkek kardeinin olduunu söyleyen Taha Duymaz, aç olmann hayali olduunu söylüyor. Sosyal medyada linç edilen isimlerden birisi olan Taha Duymaz, son olarak kendisine gelen ar küfürlere dayanamam ve karlk vermesi dolaysyla Instagram hesab kapatlmt.

TAHA DUYMAZ KMDR?

Hatayn Yaylad ilçesinde yaayan Taha Duymaz, Instagram üzerinden çektii yemek videolar 1 milyon takipçi saysna ulat. Sosyal medya fenomeni olan Taha Duymazn küçük mutfanda yapt yemek videolarn beenenler olduu gibi duygu sömürüsü yaptn düünenlerde mevcuttu. Geçtiimiz günlerde Instagram canl yaynnda gelen bir yoruma sinirlenen Taha Duymaz takipçisine hakaret etti. Bu olayn ardndan onlarca kiinin hesab ikayet etmesinin ardndan Taha Duymazn Instagram hesab kapatld.

Ana Sayfaya Git