Mütevazi yamuk tepsi Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı? Hakaret sebebi neydi?

Tepsifenomeni Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı sorusu günün en trend aramalarından olurken, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hesabının kapanması hakkında açıklama yaptı mı? Yamuk tepsi aramalarıyla ünlü olan Tahu Duymaz instagram hesabının kapandığını üzülerek açıkladı. Yıllardır süregelen emeğinin bir anda elinden gittiğini açıklayan Taha Yılmaz sosyal medya hesabının neden kapandığı ve Taha Yılmaz kimdir sorularının cevabı haberimizde.

Mütevazi yamuk tepsi Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı? Hakaret sebebi neydi?

Tepsi fenomeni Taha Duymaz Sosyal medya hesabı neden kapandı sorusu günün en trend aramalarından olurken, sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hesabının kapanması hakkında açıklama yaptı mı? Yamuk tepsi aramalarıyla ünlü olan Tahu Duymaz instagram hesabının kapandığını üzülerek açıkladı. Yıllardır süregelen emeğinin bir anda elinden gittiğini açıklayan Taha duymaz sosyal medya hesabının neden kapandığı ve Taha duymaz, kimdir sorularının cevabı haberimizde. 

Yaşadığı evinin mütevazı mutfağında yaptığı yemeklerini sosyal medya ve youtube kanalı üzerinde paylaşan ve gündemde çok konuşulan isimlerinden olan Taha duymazSosyal medya hesabının ağır küfürler sonrası kapatıldığını açıkladı.

 1 Eylül 2003 Hatay Yayladağı doğumlu olan Taha Duymaz, 7 kız 5 erkek kardeşinin olduğunu söyleyen Taha Duymaz, aşçı olmanın hayali olduğunu söylüyor. Sosyal medyada linç edilen isimlerden birisi olan Taha Duymaz, son olarak kendisine gelen ağır küfürlere dayanamamış ve karşılık vermesi dolayısıyla Instagram hesabı kapatılmıştı.

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Hatay'ın Yayladığı ilçesinde yaşayan Taha Duymaz, Instagram üzerinden çektiği yemek videoları 1 milyon takipçi sayısına ulaştı. Sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz'ın küçük mutfağında yaptığı yemek videolarını beğenenler olduğu gibi duygu sömürüsü yaptığını düşünenlerde mevcuttu. Geçtiğimiz günlerde Instagram canlı yayınında gelen bir yoruma sinirlenen Taha Duymaz takipçisine hakaret etti. Bu olayın ardından onlarca kişinin hesabı şikayet etmesinin ardından Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler