Nam-ı diğer Kel Mahmut ile Yeşilçam'da tanınan Münir Özkul'u ölmeden mezara koyan Zuhal Topal'a şok

Kel Mahmut Hoca lakabı ile gönüllerde taht kuran Yeşilçam oyuncusu Münir Özkul'un hastanedeki tedavisi devam ederken, gün be gün ortaya atılan Münir Özkul iddiaları, en yakını kızı Güner Özkul'u hergün kahrederken, Münir Özkul öldü mü konusunda da son noktayı yine Güner Özkul koydu! Zuhal Topla'ın izdivaç programında ortaya attığı Münir Özkul öldü duyumlarına da Özkul'un tekisi ağır oldu!

Haberler 15.12.2015 - 15:57 Son Güncelleme : 15.12.2015 - 15:57

Kel Mahmut Hoca lakabı ile gönüllerde taht kuran Yeşilçam oyuncusu Münir Özkulun hastanedeki tedavisi devam ederken, gün be gün ortaya atılan Münir Özkul iddiaları, en n yakını kızı Güner Özkulu hergün kahrederken, Münir Özkul öldü mü konusunda da son noktayı yine Güner Özkul koydu!

Münir Özkulun kızı Güner Özkul, canlı yayında usta oyuncunun öldüğünü duyuran Zuhal Topala tepki gösterdi.

Zuhal Topal, Programın başında söylemeyi unuttum. Özür diliyorum. Biliyorsunuz Sevgili Münir Özkulu da kaybettik. Hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Gani gani rahmet eylesin. Nurlar içerisinde yatsın inşallah. Gerçekten unutulmaz, hafızalarımızda o muhteşem oyunculuğu ile, sevgi dolu gözleri ile, o güzel filmleri ile hatırlanacak. dedi.

Zuhal Topalın açıklamalarının ardından Güner Özkul, Twitter sayfasına Babam ölmedi, 3 gündür bunu anlamadıysan yuh olsun Zuhal Topal. İlle kendimi programlara atıp haberleri yalanlamam mı gerekiyor! Ölmedi işte ölmediiii... notunu düştü.

Münir Özkul kimdir?

İstanbul Erkek Lisesi mezunudur. Sanat hayatına henüz lise öğrencisiyken 1940 yılında Bakırköy Halkevinde tiyatro ile başladı. Bir süre İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesine ve Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümüne devam etti. 1948de Ses Tiyatrosunda sahnelenen Aşk Köprüsü oyunuyla profesyonel oldu. Daha sonra Muhsin Ertuğrulun yönetimindeki Küçük Sahneye geçti.[1] Bu dönemde John Steinbeckten Fareler ve İnsanlar (1951), John Millington Syngeden Babayiğit, George Axelroddan Yaz Bekarı (1954),John Patrickten çayhane (1955) gibi oyunlarda oynadı. Daha sonra İstanbul Şehir Tiyatrolarında (1958-59), Ankara Devlet Tiyatrosunda (1959-60) ve Aksaraydaki Bulvar Tiyatrosunda arkadaşlarıyla kurduğu kendi topluluğunda (1960-62) çalıştı. 1963-67 arasında çeşitli topluluklarla turnelere çıktı; zaman zaman sahneden uzak kaldığı dönemler oldu. Yer aldığı özel tiyatrolarda Sadri Alışık, Cahit Irgat, Nevin Akkaya ve Şükran Güngör gibi oyuncularla görev aldı.

1978de yeniden Şehir Tiyatrolarına döndü. 1983-84te, daha önce kendi topluluğunda (1961) sahneye konan ve büyük ilgi gören, Jean Anouilhin Generalin Aşkı oyunuylaDormen Tiyatrosunda sahneye çıktı. 1980lerin ortalarında Ferhan Şensoyun Ortaoyuncular topluluğuna katıldı, aralarında İstanbulu Satıyorumun da yer aldığı dört oyunda rol aldıktan sonra sahnelere veda etti

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır