Görüş Bildir

Nam-ı diğer Kel Mahmut ile Yeşilçam'da tanınan Münir Özkul'u ölmeden mezara koyan Zuhal Topal'a şok

Kel Mahmut Hoca lakabı ile gönüllerde taht kuran Yeşilçam oyuncusu Münir Özkul'un hastanedeki tedavisi devam ederken, gün be gün ortaya atılan Münir Özkul iddiaları, en yakını kızı Güner Özkul'u hergün kahrederken, Münir Özkul öldü mü konusunda da son noktayı yine Güner Özkul koydu! Zuhal Topla'ın izdivaç programında ortaya attığı Münir Özkul öldü duyumlarına da Özkul'un tekisi ağır oldu!

Nam-ı diğer Kel Mahmut ile Yeşilçam'da tanınan Münir Özkul'u ölmeden mezara koyan Zuhal Topal'a şok

Kel Mahmut Hoca lakabı ile gönüllerde taht kuran Yeşilçam oyuncusu Münir Özkul'un hastanedeki tedavisi devam ederken, gün be gün ortaya atılan Münir Özkul iddiaları, en n yakını kızı Güner Özkul'u hergün kahrederken, Münir Özkul öldü mü konusunda da son noktayı yine Güner Özkul koydu!

Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, canlı yayında usta oyuncunun öldüğünü duyuran Zuhal Topal'a tepki gösterdi.

Zuhal Topal, "Programın başında söylemeyi unuttum. Özür diliyorum. Biliyorsunuz Sevgili Münir Özkul'u da kaybettik. Hakkın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Gani gani rahmet eylesin. Nurlar içerisinde yatsın inşallah. Gerçekten unutulmaz, hafızalarımızda o muhteşem oyunculuğu ile, sevgi dolu gözleri ile, o güzel filmleri ile hatırlanacak." dedi.

Zuhal Topal'ın açıklamalarının ardından Güner Özkul, Twitter sayfasına "Babam ölmedi, 3 gündür bunu anlamadıysan yuh olsun Zuhal Topal. İlle kendimi programlara atıp haberleri yalanlamam mı gerekiyor! Ölmedi işte ölmediiii..." notunu düştü.

Münir Özkul kimdir?

İstanbul Erkek Lisesi mezunudur. Sanat hayatına henüz lise öğrencisiyken 1940 yılında Bakırköy Halkevi'nde tiyatro ile başladı. Bir süre İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne ve Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'ne devam etti. 1948'de Ses Tiyatrosu'nda sahnelenen Aşk Köprüsü oyunuyla profesyonel oldu. Daha sonra Muhsin Ertuğrul'un yönetimindeki Küçük Sahne'ye geçti.[1] Bu dönemde John Steinbeck'ten Fareler ve İnsanlar (1951), John Millington Synge'den Babayiğit, George Axelrod'dan Yaz Bekarı (1954),John Patrick'ten Çayhane (1955) gibi oyunlarda oynadı. Daha sonra İstanbul Şehir Tiyatroları'nda (1958-59), Ankara Devlet Tiyatrosu'nda (1959-60) ve Aksaray'daki Bulvar Tiyatrosu'nda arkadaşlarıyla kurduğu kendi topluluğunda (1960-62) çalıştı. 1963-67 arasında çeşitli topluluklarla turnelere çıktı; zaman zaman sahneden uzak kaldığı dönemler oldu. Yer aldığı özel tiyatrolarda Sadri Alışık, Cahit Irgat, Nevin Akkaya ve Şükran Güngör gibi oyuncularla görev aldı.

1978'de yeniden Şehir Tiyatroları'na döndü. 1983-84'te, daha önce kendi topluluğunda (1961) sahneye konan ve büyük ilgi gören, Jean Anouilh'in Generalin Aşkı oyunuylaDormen Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. 1980'lerin ortalarında Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğuna katıldı, aralarında İstanbul'u Satıyorum'un da yer aldığı dört oyunda rol aldıktan sonra sahnelere veda etti

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir