Neslihan Atagül'den itiraf: Kara Sevda başımızda yel gibii!

Yeni sezona fırtına gibi giren ve Star TV'nin fenomen dizisi olma yolunda emin adımlar atan Kara Sevda dizisinin güzellik abidesi başrol oyuncusu Neslihan Atagül bir dergiye verdiği özel röportajda A'dan Z'ye bilinmeyenlerle ilgili birçok konuyu aydınlattı. Neslihan Atagül Kara Sevda dizisine tutulduğunu itiraf etti.

Haberler 02.11.2015 - 10:30 Son Güncelleme : 02.11.2015 - 10:30

Neslihan Atagül, röportajında Aşık olduğunuzda cesur musunuzdur? sorusuna; İnsan sevgisi için ölümü bile göze alır. Ve sevdiği kişi de aynı şeyi hissediyorsa işte bu gerçek bir aşk veya sevgidir. Bunun için elbette her şeyi göze alırım cevabını verdi Neslihan Atagülden itiraf: Kara Sevda başımızda yel gibii!

KADİR DOĞULUDAN BURAK ÖZçİVİTE TEPKİ

Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisiyle ekranlara dönecek olan Kadir Doğulu, önceki gün Arnavutköydeydi. Doğulu, sevgilisi Neslihan Atagülün Kara Sevda dizisinde rol arkadaşı Burak Özçivitle olan öpüşme sahneleri sorulunca Ülke gündemi böyle mevzularla kalabalıkken bunları konuşmayalım. İşine yarayan insanların değirmenine su taşıyorsunuz böyle... Ben hayatımdan da çok memnunum dedi.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır