O Hayat Benim final bölümünde de izleyicileri şok etti

O Hayat Benim final bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. 4 sezondur sevilerek izlenilen O Hayat benim dizisinde geçtiğimiz bölümde Efsun ve Arda ayrılığına üzülen seyirciler final bölümünde de adeta şok oldular

Haberler 03.05.2017 - 15:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekranlarn sevilen dizisi O Hayat benim final bölümü ile dün akam ekranlara geldi. 3 sezondur sevilerek izlenilen O Hayat benim 131.bölümü öncesinde ortaya sadece iddia olarak atlan O Hayat benim final yapacak söylentileri daha sonrasda da O Hayat benim yapmclar tarafndan oayanmt. Geçtiimiz 3 sezonun akabinde bu sezon istedii revaca ulaamayn dizinin final yapmasnda yeni dizilerin reytinglerinin öneminin ok olduu da iddia edilirkeni O Hayat benim final bölümünde yaananlar da herkesi artt. Efsun ve Ardann ayrlmas akabinde zate üzülen izleyicileri, dizinin finalinde de üzüldü.

O HAYAT BENM FNAL BÖLÜMÜ

Pastel Filmin yapmcln yapt ve barollerinde Keremcem, Ezgi Asarolu gibi isimlerin olduu O Hayat Benim dizisi 2 Mays Sal günü final bölümüyle son kez izleyici karsna çkt.

ABDYE SATILDI

Seyircisine veda eden O Hayat Benim, Türkiyede dört sezon boyunca büyük baarlara imza att. Kolombiya ve ABDyle geçtiimiz günlerde anlaan dizi 36 ülkeye satld.

O HAYAT BENM SON BÖLÜM

Efsun ve Ardann boanma davas görülürken içeri sürpriz bir isim girer. Efsunun bir an umutlanmasn salayan bu isim, ne yazk ki mutlu çiftin severek ayrlmasna mani olmayacaktr. Efsun ve Arda boanr. Yine de kalpleri beraberdir. Zeynepin onlar ayrdktan sonraki ilk eylemiyse Arday hemen nikah günü almas için tehdit etmek olur. Böylece mesele uzamadan kapanacaktr. Volkansa Zeynep ve Zühalin kartrd ileri artk örenmitir. Zeynep tarafndan reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Zeynepin oynad oyunlar bozabilecek midir? Ksmetsiz Mahallesindeyse bir yangn tehlikesi yaanr. Bu ok edici olayn failiyse Ganimettir! Peki Ganimet bunu neden yapmtr? Nasl paçay bu iten syracaktr? Bu srada Zeynepin planlarn alt üst eden bir gelime yaanr. Zeynep ne yapacan bilemezken Volkandan gelen ikinci darbeyle oke olur. Bu durum, Arda ve Efsunu da beklenmedik olaylarn içine itecektir ve Efsun bir kez daha Arday kurtarmak için kendini bir macerann içinde bulacaktr! Bu kez ya her ey son bulacaktr ya da çift sonsuza kadar ayrlacaktr!

Ana Sayfaya Git