O Hayat Benim final bölümünde de izleyicileri şok etti

O Hayat Benim final bölümü ile dün akşam ekranlardaydı. 4 sezondur sevilerek izlenilen O Hayat benim dizisinde geçtiğimiz bölümde Efsun ve Arda ayrılığına üzülen seyirciler final bölümünde de adeta şok oldular

O Hayat Benim final bölümünde de izleyicileri şok etti

Ekranların sevilen dizisi O Hayat benim final bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. 3 sezondur sevilerek izlenilen O Hayat benim 131.bölümü öncesinde ortaya sadece iddia olarak atılan O Hayat benim final yapacak söylentileri daha sonrasıda da O Hayat benim yapımcıları tarafıından oayanmıştı. Geçtiğimiz 3 sezonun akabinde bu sezon istediği revaca ulaşamayn dizinin final yapmasında yeni dizilerin reytinglerinin öneminin ok olduğu da iddia edilirkeni O Hayat benim final bölümünde yaşananlar da herkesi şaşırttı. Efsun ve Arda'nın ayrılması akabinde zate üzülen izleyicileri, dizinin finalinde de üzüldü.

O HAYAT BENİM FİNAL BÖLÜMÜ 

Pastel Film'in yapımcılığını yaptığı ve başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin olduğu 'O Hayat Benim' dizisi 2 Mayıs Salı günü final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı.

ABD'YE SATILDI

Seyircisine veda eden "O Hayat Benim", Türkiye'de dört sezon boyunca büyük başarılara imza attı. Kolombiya ve ABD'yle geçtiğimiz günlerde anlaşan dizi 36 ülkeye satıldı.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM

 Efsun ve Arda’nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girer. Efsun’un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmayacaktır. Efsun ve Arda boşanır. Yine de kalpleri beraberdir. Zeynep’in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda’yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek olur. Böylece mesele uzamadan kapanacaktır. Volkan’sa Zeynep ve Zühal’in karıştırdığı işleri artık öğrenmiştir. Zeynep tarafından reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Zeynep’in oynadığı oyunları bozabilecek midir? Kısmetsiz Mahallesi’ndeyse bir yangın tehlikesi yaşanır. Bu şok edici olayın failiyse Ganimet’tir! Peki Ganimet bunu neden yapmıştır? Nasıl paçayı bu işten sıyıracaktır? Bu sırada Zeynep’in planlarını alt üst eden bir gelişme yaşanır. Zeynep ne yapacağını bilemezken Volkan’dan gelen ikinci darbeyle şoke olur. Bu durum, Arda ve Efsun’u da beklenmedik olayların içine itecektir ve Efsun bir kez daha Arda’yı kurtarmak için kendini bir maceranın içinde bulacaktır! Bu kez ya her şey son bulacaktır ya da çift sonsuza kadar ayrılacaktır!

Kaynak: Diyarbakır Söz