O Ses Türkiye Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı ile ayakta alkışlandı! İşte o anlar

O ses Türkiye'nin yılbaşı eğlencesinde bu akşam Arnavut Kaldırımı şarkısı ile takdirleri toplayan ve herkesi şaşırtan isim Aslı Enver oldu. Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı izle. Aslı Enver kimdir?

Haberler 01.01.2016 - 02:56 Son Güncelleme : 01.01.2016 - 02:56

Oses Türkiyenin yılbaşı eğlencesinde bu akşam Arnavut Kaldırımı şarkısı ile takdirleri toplayan ve herkesi şaşırtan isim Aslı Enver oldu. Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı izle. Aslı Enver kimdir?

O Ss Türkiy jürileri Ebru Gündeş, Hdise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuzu bu yılbaşı akşamında büyük sürprizlr yaşandı. Sahnd bu kez yrışmcılr değil birbirinden ünlü isimlr yer aldı! Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkn Cn, Hidayt Türkoğlu, Turbi, Burcu Kırtlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hand Subaşı, Gürkn Uygun, Aslı Envr, Alina Boz Lyla Tanlar shneye çıkıp ter döktüler! Sevilen şarkıları seslendiren ünlü isimler seyirciden ve jüriden büyük beğeni topladı.

İşte Aslı Enver Arnavut Kaldırımı Performansı:

Aslı Enver Kimdir?

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiyeden Londraya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londrada dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londrada yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyleTürkiyeye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesinden ve Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRTde yayınlanan bir sit-comda iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal Dde yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapımın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir.

Ana Sayfaya Git