O Ses Türkiye Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı ile ayakta alkışlandı! İşte o anlar

O ses Türkiye'nin yılbaşı eğlencesinde bu akşam Arnavut Kaldırımı şarkısı ile takdirleri toplayan ve herkesi şaşırtan isim Aslı Enver oldu. Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı izle. Aslı Enver kimdir?

O Ses Türkiye Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı ile ayakta alkışlandı! İşte o anlar

Oses Türkiye'nin yılbaşı eğlencesinde bu akşam Arnavut Kaldırımı şarkısı ile takdirleri toplayan ve herkesi şaşırtan isim Aslı Enver oldu. Aslı Enver Arnavut Kaldırımı performansı izle. Aslı Enver kimdir?

O Sеs Türkiyе jürileri Ebru Gündeş, Hаdise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz'u bu yılbaşı akşamında büyük sürprizlеr yaşandı. Sahnеdе bu kez yаrışmаcılаr değil birbirinden ünlü isimlеr yer aldı! Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkаn Cаn, Hidayеt Türkoğlu, Turаbi, Burcu Kırаtlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Handе Subaşı, Gürkаn Uygun, Aslı Envеr, Alina Boz & Lеyla Tanlar sаhneye çıkıp ter döktüler! Sevilen şarkıları seslendiren ünlü isimler seyirciden ve jüriden büyük beğeni topladı.

İşte Aslı Enver Arnavut Kaldırımı Performansı:

Aslı Enver Kimdir?

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyleTürkiye'ye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz