Oy Nurcanım ile ünlenen Güloğlu'na Sıla davasından para cezası

Davut Güloğlu ile Sıla Gençoğlu arasında sular durulmuyor. Güloğlu'na açılan hakaret davası sonrasında ilk 1 yıl iki aya kadar cezaya çarptırılırken, son açıklanan bilgilere göre de Davut Güloğlu'na 8 bin 400 lira para cezası verildi.

Haberler 02.05.2017 - 15:02 Son Güncelleme : 02.05.2017 - 15:24

Davut Gülolu ile Sla Gençolu arasndaki buzlar erimek nedir bilmiyor. Geçtiimiz aylarda Sla Gençoluna canl yaynda hakaret ettii iddia edilen Davut Güloluna açlan davann sonuçland ve davada da Güloluna para cezas verildii açkland. Basn yoluyla edilen hakaretin cezas ise tam 8.400 lira. lk olarak hapis cezasna çarptrlan Davutgülolunun cezas 1 yl iki ay iken iyi halden para cezasna çevrildi.

stanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesindeki durumaya, sank Davut Gülolu katlmazken ikayetçi Sla Gençolunu avukat Rezan Epözdemir temsil etti. Durumada, sank Gülolunun avukatnn bir önceki celsede istifa ettiini ve bu durumun Güloluna bildirildii hatrlatld. Söz alan Sla Gençolunun avukat Rezan Epözdemir, sank ve avukatnn davay uzatmak için durumalara katlmadklarn öne sürerek, durumann karara balanmasn talep etti.

Müvekkilinin dünyada en çok dinlenilen Türk sanatçs olduunu belirten Epözdemir, sann dava konusu röportajda müvekkiline hakaret ettii gerekçesiyle cezalandrlmasn talep etti. Davaya ilikin kararn açklayan mahkeme, Davut Gülolunun basn yoluyla alenen hakaret suçundan 1 yl 2 ay hapisle cezalandrlmasna hükmetti. Mahkeme bu cezay, günlüü 20 liradan olmak üzere toplam 8 bin 400 lira adli para cezasna çevirdi.

SILAYA HAKARET OLAYI

arkc Sla Gençolu, 7 Austos 2016da düzenlenen Yenikap mitingine katlp katlmayacana ilikin bir soru üzerine, Darbe kartym ama böyle bir ovun içinde bulunmay tercih etmiyorum. demiti. Davut Gülolunun, katld bir televizyon programnda, s olsun gitsin ifadesini kullanmas üzerine Sla, Gülolu hakknda avukat araclyla sunduu dilekçeyle suç duyurusunda bulunmutu.

stanbul Cumhuriyet Basavcl, Gülolu hakknda basn yayn yoluyla hakaret suçundan 4 aydan 2 yl 4 aya kadar hapis cezas istemiyle iddianame hazrlamt. Yarglama sürecinde, hakimin savunmadaki ifadeleri tutanaa geçirmediini ileri süren Gülolunun avukat Emrullah Gözcü, reddi hakim talebinde bulunmu ve bu talebi nöbetçi stanbul Ar Ceza Mahkemesi tarafndan kabul edilmemiti.

DAVUT GÜLOLU HAKKINDA

1972 ylnda Rizede dodu.Memur bir baba ile ev hanm bir annenin 11 çocuundan yedinci çocuu olarak dünyaya geldi. Genç yanda anne ve babasn kaybettikten sonra bir

dönem futbola merak saran sanatç, Rize Belediye Spor, Salaha Spor gibi amatör futbol klüplerinde 6 yl futbol oynad. Ancak, içindeki müzik sevgisinin önüne geçemeyerek 1991 ylnda stanbula gelen Davut, stanbulda çeiti ticari faliyetlerde bulunduktan sonra (frn, market, sürücü kursu vb) ailesinin büyük desteiyle 1998 ylnda ilk albümü Sarlsam da olmayi ile müzik dünyasna merhaba dedi. Ancak Gülolu, ilk alübümüyle bekledii baary elde edemedi.Ancak Gülolu ylmad.

Deerli sanatç Arif San açt kurslara devam ederek müzik birikimini gelitirdi. Özel kurslarla çalmalarna devam etti. Bu müzikal eitimi kendi bilgi ve yetenekleri ile birletirdi. Karadeniz ritimlerini günümüz müzik anlayyla yourarak albüldu.

Ana Sayfaya Git