Pala bıyıklı Kenan İmirzalıoğlu Burak Özçivit'in gözdesi Fahriye Evcen'le nerede, hangi dizide aşk yaşayacak, Kimdir?

Star TV’nin fenomen dizisi Kara Sevda’nın karizmatik oyuncusu Burak Özçivit ve güzel oyuncu sevgilisi objektiflerden kaçamadı. Ay Yapım’ın yeni projesinde Kenan İmirzalıoğlu’nun partneri Fahriye Evcen mi olacak? Gündeme bomba gibi düşen iddiaya Fahriye Evcen’den açıklama geldi.

Haberler 13.01.2016 - 02:02 Son Güncelleme : 19.07.2023 - 16:32

Star TVnin fenomen dizisi Kara Sevdanın karizmatik oyuncusu Burak Özçivit ve güzel oyuncu sevgilisi objektiflerden kaçamadı. Ay Yapımın yeni projesinde Kenan İmirzalıoğlunun partneri Fahriye Evcen mi olacak? Gündeme bomba gibi düşen iddiaya Fahriye Evcenden açıklama geldi.

Güzeller güzeli oyuncu Fahriye Evcen karizmatik sevgilisi Burak Özçivit ile birlikte Etilerde bulunan Pf Changsde başbaşa yemek yedi.

Star TVnin fenomen dizisi Kara Sevdanın karizmatik oyuncu Burak Özçivit ile güzel oyuncu sevgilisi Fahriye Evcen mekan çıkışında karşılarında gördükleri manzara karşısında oldukça şaşırdılar.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti magazin muhabirlerini gördüklerinde adeta şaşkına döndüler. Kara Sevdaya tutuşan Evcen ve Özçivit çiftinin mutlulukları objektiflerden kaçmadı.

Oyunculuğu kadar sesiyle de herkesi büyüleyen güzel sanatçı Fahriye Evcene Ay Yapımın yeni çekeceği ve başrolünde son olarak ATVnin yayınladığı Karadayı dizisinde oynayan karizmatik oyuncu Kenan İmirzalıoğlunun rol alacağı dizide rol alıp almayacağı soruldu.

Muhabirlerin bu sorusuna güzel oyuncu Fahriye Evcenin cevabı herkesi heycanlandırdı.

Güzeller güzeli oyuncu Fahriye Evcen projeyi yalanlamayıp şu şekilde konuştu

Şu an tam netleşmiş bir şey yok

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankaraya bağlı olan Balada Üçem Köyünde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır. İlköğretimini Balada tamamladıktan sonra orta öğretimini tamamlamak için Ankaraya teyzesinin yanına taşındı. Orta ve lise öğrenimini Ankarada yaptı.

İlk denemesinde üniversite sınavını kazanamayarak ailesinin yanına dönmüş olsa da, bir sonraki üniversite sınavını kazanarak Yıldız Teknik Üniversitesine yerleşen İmirzalıoğlu, burada Matematik okudu. Üniversitedeki arkadaşlarının ısrarları üzerine katıldığı modellik yarışmasından başarıyla ayrılması üzerine modellik kariyerine başladı ve 1995 yılında Türkiyenin En İyi Modeli seçildi. Türkiye birincisi olarak katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan İmirzalıoğlu, bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği oldu.

Televizyon ve sinema ekranlarıyla tanışması ise, ünlü yönetmen Osman Sınavın sayesinde gerçekleşti. Sınavın desteğiyle takıldığı Deli Yürek dizisinin seçmelerinde başarılı oldu ve 1999-2002 yılları arasında yayın hayatını sürdüren dizide, Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdı. Başarılı oyuncu, dizinin devamı olarak gösterilebilecek olan sinema filmi Deli Yürek: Bumerang Cehenneminde rol alarak sinemaya da atıldı. Deli Yürek süreci bittikten sonra dil eğitimi için Amerikaya gitti. Amerikadan dönünce bir çok film ve dizi için teklif aldı. Uğur Yücelin yazıp yönettiği Alacakaranlık dizisini kabul etti. Daha sonra aynı kadronun hazırladığı Yazı Tura adlı sinema filminde rol aldı.

2003-2005 yılları arasında, Yağmur Taylanın yönettiği ve Uğur Yücel ile beraber başrollerini oynadığı Alacakaranlık adlı polisiye dizide Ferit çağlayan karakterini canlandırdı. 2006da Suat Yalazın eserinden sinemaya uyarlanan, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğanın üstlendiği Son Osmanlı Yandım Alide rol aldı. Alacakaranlıkı 2005-2007 yılları arasında Selin Demiratar ile beraber başrollerini paylaştığı Acı Hayat ve 2009 yılından itibaren yayınlanmakta olan Ezel adlı diziler izledi. Cansu Dere ile beraber başrolünü paylaştığı ve de usta yönetmen Uluç Bayraktar tarafından yönetilen dizi, Türk televizyonlarının en çok izlenen aksiyon ve drama dizilerinden birisi oldu.

2001 yılında çekilen Bumerang Cehenneminden sonra bir süre sinemaya ara veren İmirzalıoğlu, 2004 yılında başrollerini Olgun Şimşek ile paylaştığı ve Uğur Yücel tarafından yazılıp yönetilen Alacakaranlık ile sinemaya geri döndü. Her ne kadar başarılı bir gişe başarısı kazanamamış olsa da, Alacakaranlık film festivallerinde ve eleştirmenlerin gözünde büyük bi başarı kazandı.

2007 yılında vizyona giren Kabadayıda efsanevi oyuncu Şener Şen ile beraber çalışma fırsatını yakalayan İmirzalıoğlu, bu filmde canlandırdığı uyuşturucu bağımlısı mafya babası Devran rolüyle sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başardı. Ünlü oyuncunun rol aldığı son sinema film, 22 Ocak 2010 tarihinde vizyona giren Ejder Kapanı oldu. Akrep Celal adlı bir başkomseri canlandırdığı film sayesinde, ikinci kez Uğur Yücel ile beraber çalışma fırsatı bulan İmirzalıoğlu, filmden beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.

Uzun süredir, Alacakaranlıkta beraber rol aldığı oyuncu Zeynep Beşerler ile beraber olan ünlü oyuncu, gece hayatından fazla haz etmiyor ve evinde sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih ediyor.

2012de Osman Sınavın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynadı. Yine 2012 yılında başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrolü paylaştı.

Ödüller

2005 Adana Altın Koza Film Festivali-En İyi Erkek Oyuncu (Yazı Tura)

2010 Sadri Alışık Sinema Ödülleri-Ayhan Işık Jüri Özel Ödülü (Ejder Kapanı]

2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

2010 37.Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Ezel)

Filmleri

1998-2002 Deli Yürek (Yusuf Miroğlu) Dizi

2001 Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (Yusuf Miroğlu) Film

2003-2005 Alacakaranlık (Ferit çağlayan) Dizi

2004 Yazı Tura (Cevher) Film

2005-2007 Acı Hayat (Mehmet Kosovalı) Dizi

2006 Son Osmanlı Yandım Ali (Ali) Film

2007 Kabadayı (Devran) Film

2009 Ejder Kapanı (Akrep Celal) Film

2009-2011 Ezel (Ezel Bayraktar) Dizi

2012 - Uzun Hikaye

2012 Karadayı (Dizi )

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya, Solingende doğmuştur. Babasi Selanik göçmeni, annesi çerkez ve Almanyaya gitmeden önce Samsun Bafrada yaşıyorlardı. Solingende çocukluğunda ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Neşe, Ayşen, Demet adında 3 ablası vardır.

Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde okudu. Üniversite öğrencisi iken bir Türkiye ziyareti sırasında Oya Aydoğanın televizyon programına izleyici olarak katıldığı sırada dizi film teklifi alınca; okul kaydını dondurup annesiyle birlikte İstanbula geldi.

2005 yılında, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy gibi sanatçıların oynadığı Asla Unutma adlı dizide film hayatına başlamıştır.

2006 yılında başrollerini Fatma Girik, Emre Altuğ, Zafer Algöz ve Ceyda Düvencinin paylaştığı Hasret dizisinde Songül karakterini oynadı.

Fahriye Evcen, asıl büyük çıkışını ise Reşat Nuri Güntekinin aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisindeki oynadığı Necla karakteri ile yaptı. İlk oynadığı Cennet adlı sinema filminde Engin Altan Düzyatanla başrolü paylaştı. Aynı yıl içinde ikinci sinema filmi olan Aşk Tutulmasında da Tolgahan Sayışman ile birlikte başrol oynamıştır.

Ard arda dizi filmler gelince Almanyadaki okula dönemedi ve İstanbulda Boğaziçi Üniversitesinde tarih bölümüne devam etmeye başladı.

Fahriye Evcen, Almanca, Türkçe, İngilizce , İspanyolca bilmektedir.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren Aşk Sana Benzer adlı sinema filminde Fahriye Evcen başrolde olarak, Burak Özçivit, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

Filmleri

2005 - Asla Unutma

2006 - Hasret

2007 - Cennet

2008 - Aşk Tutulması

2006-2010 - Yaprak Dökümü,

2010 - Takiye:Allah Yolunda

2011 - Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak

2011 - Yalancı Bahar

2012 - Evim Sensin

2012 - Veda

2013 - çalıkuşu (dizi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (dizi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Deniz)(sinema filmi)

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Kazım İşmen Lisesinden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşına katılmış ve gelecek vadeden seçilmiştir.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Daha sonra mankenliği bırakmış, Uğurkan Erezin ajansında cast olarak çalışmaktadır.

Daha sonra 2005te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından da Best Model of The Worlde katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.

Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 da Eksi 18 adlı dizisinde genç komiser Muratı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. 2008 de Kanal Dde yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibetin yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. Star Tvde yayınlanan İhanet Dizisinde rol aldı.

2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl adlı yabancı diziden den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide çetini canlandırmıştır. 2011den beri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırdı.

Burak Özçivit, İngilizce biliyor. Araba kullanmak, spor yapmak ve futbol oynamaktan hoşlanıyor.

2013 - 2014 yılları arasında Yapımcısı Timur Savcı, yönetmeni çağan Irmak olan ve Reşat Nuri Güntekinin aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan çalıkuşu dizisinin başrollerinde Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük oynadılar.

23 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren Aşk Sana Benzer adlı sinema filminde Burak Özçivit başrolde olarak, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı Kardeşim Benim adlı sinema filminde Murat Boz ve Aslı Enver ile birlikte baş rolde oynadı.

Ekim 2015 ayında Star TVde gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saralın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün oynadığı Kara Sevda adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Filmleri ve Dizileri

Yapımcı (1) 2015 - Aşk Sana Benzer (Sinema Filmi)

Oyuncu

2015 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2015 - Kara Sevda (Kemal) (TV Dizisi)

2015 - Aşk Sana Benzer (Ali)(sinema filmi)

2013 - 2014 - çalıkuşu (Kamran) (dizi)

2011 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Malkoç oğlu)

2010-2011 - Küçük Sırlar (çetin Ateşoğlu)

2010 - İhanet (Emir)

2008-2009 - Baba Ocağı (Güven)

2008 - Zoraki Koca (Ömer Özpolat)

2007 - Musallat (Suat)

2006 - Eksi 18 (Murat)

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedretdir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldakta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini kazandıktan sonra İstanbula geldi.

Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesinin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümünü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümünde devam etti. Uzun bir süre Tarkannın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte.

Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında Aşkı Bulamam Ben isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şarkı söylemeyi, yüzmeyi ve hayvanları çok seven Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Kola Turkanın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Murat Boz, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması Aşkı Bulamam Ben ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximumu yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinden, Altın Kelebek Ödüllerinden ve İstanbul FM Altın Ödüllerinden En İyi çıkış Yapan Erkek Sanatçı dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan Uçurumu yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şansı yayınladı. Albümdeki Para Yok, Özledim, Her Şeyi Yak, Sallana Sallana, Gümbür Gümbür ve Buralardan Giderim şarkılarını kliplendirdi, İki Medeni İnsan şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010da ikinci single çalışması olan Hayat Sana Güzeli yayınladı.

12 Nisan 2011de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki Hayat Öpücüğü, Geri Dönüş Olsa, Kalamam Arkadaş, Bulmaca ve Soyadımsın şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan Geri Dönüş Olsa ve Kalamam Arkadaş resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı. Murat Boz, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan Dance Mixi piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi Özledim şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı Geri Dönüş Olsa adlı eseri oldu.

Askerliğini bedelli olarak 2011 yılında yaptı.

10 Ekim 2011de Türkiyede yayınlanmaya başlanan yapımcılığını Acun Medyanın, sunuculuğunu Acun Ilıcalının yaptığı O Ses Türkiye programında 1. ve 2. Sezonda Jüri Üyeleri, Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz oldu. 16 Eylül 2013 tarihinde başlayan 3. sezonda ise Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş oldu.

Acun Ilıcalının hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiyenin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Murat Boz, 10 Ekim 2008de Almanyanın Passau kentinde Alman vatandaşı olan menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakırın ilçesi Hazroda Asliye Hukuk Mahkemesinde anlaşmalı olarak boşandı.

2014 yılında İnternet fenomeni Puccanın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen Hadi İnşallah adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı Kardeşim Benim adlı sinema filminde Burak Özçivit ve Aslı Enver ile birlikte başrolde oynadı.

O Ses Türkiyenin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Murat Boz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuzun ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri

2007 - Maximum

2009 - Şans

2011 - Aşklarım Büyük Benden

Filmleri ve Dizileri

2016 - Kardeşim Benim (Sinema Filmi)

2014 - Hadi İnşallah - Pucca (Pekmez) (sinema)

2012 - Kahraman İkili (Türkçe Seslendirme)

2007 - Hepsi1 (Şarkıcı) (TV Dizisi)

2004 - Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)

Ana Sayfaya Git