Pascal Nouma ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu sevgilisini darp etti

Sözcü gazetesinde röportajlar yapan Eda Sönmez, Pascal Nouma’yla yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca sevgilisi olan ünlü oyuncu Saruhan Hünel tarafından darp edildiğini iddia etti.

Haberler 08.11.2015 - 12:24 Son Güncelleme : 08.11.2015 - 12:24

Olaya ilişkin savcıya ifade veren Edda Sönmez, halen Karagül dizisinden rol alan Saruhan Hünelden korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti. Kartaldaki Anadolu Adalet Sarayında gelerek 6 aylık ilişkileri içinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmadığını, darp raporu da almadığını belirten gazeteci, Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım dedi.

TEKMEYLE VURUYORDU

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Saruhan Hünelin önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdardaki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden Sönmez, Kapıyı açar açmaz tekmeyle vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Sönmez, oyuncu Saruhan Hünelden koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır