Görüş Bildir

Pascal Nouma ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu sevgilisini darp etti

Sözcü gazetesinde röportajlar yapan Eda Sönmez, Pascal Nouma’yla yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca sevgilisi olan ünlü oyuncu Saruhan Hünel tarafından darp edildiğini iddia etti.

Pascal Nouma ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu sevgilisini darp etti

Olaya ilişkin savcıya ifade veren Edda Sönmez, halen “Karagül” dizisinden rol alan Saruhan Hünel’den korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etti. Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda gelerek 6 aylık ilişkileri içinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmadığını, darp raporu da almadığını belirten gazeteci, “Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım” dedi.

TEKMEYLE VURUYORDU

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Saruhan Hünel’in önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar’daki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden Sönmez, “Kapıyı açar açmaz tekmeyle vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Sönmez, oyuncu Saruhan Hünel’den koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi