Recep İvedik'te rekorları alt üst eden Şahan, Osman Pazarlama'da geri vites attı!

Şahan'ın yeni filmi Osman Pazarlama fragmanını izleyenleri bile gülme krizine soktu. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın olduğu filmde başrol pazarlamacı Osman'ın sevdiği kızı babasından alabilmesi için verdiği çabayı hikayeyle anlatıyor.

Haberler 20.02.2016 - 12:51 Son Güncelleme : 22.04.2023 - 17:52

Yeni film 19 Şubat 2016da vizyona girdi. Tüm Türkiyede vizyonda bulunan filmin yeni bir rekora imza atması bekleniyor.

Senaryo sahibi Şahan ve Togan Gökbakar paylaşıyor. Osman Pazarlamanın yönetmeni yine Togan Gökbakar. Şahan ise film hakkında çok olumlu yorumlar bıraktı. Tanıtım fragmanı yayınlanan Osman pazarlamanın konusu ise şu şekilde;

Film, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir işadamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmazın kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: İstanbulun orta halli mahallelerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, bir yandan Uzakdoğudan getirdiği ürünleri satmaya çalışırken, diğer yandan da patenti ve icadı kendisine ait patlamaya hazır ürünlere yatırımcı bulup zengin olmaya çalışan bir girişimcidir. Osman, sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü maceralara atılır.

Ön hazırlıkları 6, çekimleri 5 hafta süren filmin post prodüksiyonu ise Almanyada gerçekleştirildi. Osman Pazarlama, Şahan Gökbakarın altıncı uzun metrajlı filmi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git