Sakla Beni’de saklanan gerçekler bir bir günyüzüne çıkıyor!

Star TV’nin Perşembe akşamları ekranlara gelen dizisi Sakla Beni’de dizinin başından beri saklanan gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle dizinin sevilen oyuncusu Cemre Baysel’in canlandırdığı İncila karakteriyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkması sosyal medya da popüler oldu.

Haberler 09.02.2024 - 01:12 Son Güncelleme : 09.02.2024 - 01:12

Perşembe akşamları yayınlanan Star TVnin dizisi Sakla Beninin son bölümünde heyecan doruğa çıktı. Sakla Beninin 15. Bölümünde dizide hem İncila ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkması, Cemilin saklanması gibi olaylar sosyal medya da yorum yağmuruna neden oldu.

KOLYE KRİZİ

Sakla Beni son bölümde; kolyesini bulduğuna evdekileri inandıramayan Naz, Ziyaya Siz dedemle Belgin evlenecek diye sinirlisiniz. Benden çıkarıyorsunuz deyince ortalık daha da karıştı.

MÜMTAZ DA CEMİLİ GÖRDÜ

Gülten herkesi alıp içeri girerken; İncila da Cemile gitmesi gerektiğini söyledi. Ancak Cemil, başka çaresi olmadığını söyleyince İncila onu müştemilata götürdü. İnciladan gece gelirken yarası için bir şeyler getirmesini istedi.

İncilanın müştemilattan çıktığını gören Mümtaz ise Cemili buldu. Onu bulduğunu Ziyaya söylemeyeceğini ifade eden Cemil, Metenin hatırı için bana yardım et dedi.

OZANDAN İTİRAFLAR

Teyzesine destek olan Mete, kolye kriziyle ilgili tüm olanları anlatırken Ozan dayanamadı.

İncila ile evlenmesini Nazın organize ettiğini ifade eden Ozan, kolyeyi aldığını Naz telefonu açmayınca ortalığın karıştığını açıkladı.

Olanlara sinirlenen Atıf, hepsini kovarken; Hele Naz seni hiç gözüm görmesin dedi.

METE DE OLANLARI ÖĞRENDİ

İncila ise ilk yardım çantasıyla Cemilin yanına gitti. Onun bilinci kapalıyken; Mümtaz içeri girdi. İncilaya Meteyi çağırması gerektiğini söyleyen Mümtaz, onu aradı.

Nazın Nereye gidiyorsun? demesiyle Mete de Her şeyi kendi başına yapmışsın. Bunları da halledersin deyip gitti.

ATIFTAN NAZA SERT TEPKİ

İyice sinirlenen Atıf ise Naza Artık senin bende affın yok derken; Filize de Müberrayı ara işe çağır. Onlardan özür dileyeceksin dedi.

Nazın yanına gelen Filiz ise ona ayağına gelen fırsatı teptiğini söylerken; İncila bir, Naz sıfır. Bravo sana dedi.

Mete, babasına yardımcı olurken; İncila da ona destek oldu. Ertesi sabah İncila, Gültene Cemilin orada olduğunu anlattı.

Dedesinin gönlünü almak isteyen Naz ise Kadir ile görüşme ayarlarken; Müberra da eve gelince İncila hakkındaki gerçekleri Filiz ile İzzet konuşurken duydu.

Dedesinin gönlünü almak isteyen Naz ise Kadir ile görüşme ayarlarken; Müberra da eve gelince İncila hakkındaki gerçekleri Filiz ile İzzet konuşurken duydu.

Kadirden Kont Ziyaya çağırmasını isteyen Naz, Dedem ile Belgini üzdüm, dedem benim kıymetlim. Ben sizin onlara izin vermenizi istiyorum. O yüzden bu akşam evde bir yemek düzenleyebilirsiniz mesela dedi.

İncila ile ilgili bildiği her şeyi Kont Ziyaya aktaran Naz, dedesiyle barışmasının kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

FAHRÜNNİSA DA CEMİLİ GÖRDÜ

Aynı anlarda Gülten, Cemil ile konuşurken Mete ve İncila kapıda bekledi. İkiliyi içeriye girerken gören Fahrünnisa kapıyı yumruklarken Mete çıktı. Metenin onu ikna edemediğini duyan Gülten, çıkıp bağırırken Fahrünnisa içeri girdi. Gülten, Cemili görünce şoke olan Fahrünnisaya kimseye bir şey söylememesi için yalvardı.

Fahrünnisa bunu kabul ederken; Naz da Kadir ile bebek için alışveriş yaptı. Ardından da aldıklarını alışveriş merkezindeki hamile bir çalışana hediye ettiler.

O anlarda kendisi için gelen ambulansın Cemile geldiğini zanneden Gülten, Tansuya onun geri döndüğünü söyledi.

Mete ambulans ve görevlileri yollarken, Tansu da müştemilatın boş olduğunu görünce rahatladı.

Cemilin nereye gittiğini merak eden Mete, Mümtaza bunu araştırmasını isterken İncilanın sırrını öğrenen Müberra da Filizi tehdit etti.

Aynı anlarda Kont Ziya ile buluşan Afife, sırrın yayıldığını öğrenince İncilanın olmadığı bir anda kendi anlatmayı kabul etti. Annesinin Müberranın her şeyi bildiğini söylemesiyle çılgına dönen Naz da Meteye İncila ile kuzen olduklarını itiraf etti.

Akşam Ziyanın Atıf ve Belgin için organize ettiği yemeğe giden Afife, Atıfın ailesinin terzisi olduğunu ve Kont Ziyanın evliliklerine engel olduğunu anlattı. Hamile olduğunu ancak bebeği aldırmadığını söyleyen Afife, İncilanın Atıfın torunu olduğunu söyledi.

Cüzdanını unuttuğu için eve geri dönen İncila ise babaannesi Afifenin söylediklerini duydu.

Ana Sayfaya Git