Sakla Beni’de saklanan gerçekler bir bir günyüzüne çıkıyor!

Star TV’nin Perşembe akşamları ekranlara gelen dizisi Sakla Beni’de dizinin başından beri saklanan gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle dizinin sevilen oyuncusu Cemre Baysel’in canlandırdığı İncila karakteriyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkması sosyal medya da popüler oldu.

Sakla Beni’de saklanan gerçekler bir bir günyüzüne çıkıyor!

Perşembe akşamları yayınlanan Star TV’nin dizisi Sakla Beni’nin son bölümünde heyecan doruğa çıktı. Sakla Beni’nin 15. Bölümünde dizide hem İncila ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkması, Cemil’in saklanması gibi olaylar sosyal medya da yorum yağmuruna neden oldu.

KOLYE KRİZİ

Sakla Beni son bölümde; kolyesini bulduğuna evdekileri inandıramayan Naz, Ziya'ya "Siz dedemle Belgin evlenecek diye sinirlisiniz. Benden çıkarıyorsunuz" deyince ortalık daha da karıştı.

MÜMTAZ DA CEMİL'İ GÖRDÜ

Gülten herkesi alıp içeri girerken; İncila da Cemil'e gitmesi gerektiğini söyledi. Ancak Cemil, başka çaresi olmadığını söyleyince İncila onu müştemilata götürdü. İncila'dan gece gelirken yarası için bir şeyler getirmesini istedi.

İncila'nın müştemilattan çıktığını gören Mümtaz ise Cemil'i buldu. Onu bulduğunu Ziya'ya söylemeyeceğini ifade eden Cemil, "Mete'nin hatırı için bana yardım et" dedi.

OZAN’DAN İTİRAFLAR

Teyzesine destek olan Mete, kolye kriziyle ilgili tüm olanları anlatırken Ozan dayanamadı.

İncila ile evlenmesini Naz'ın organize ettiğini ifade eden Ozan, kolyeyi aldığını Naz telefonu açmayınca ortalığın karıştığını açıkladı.

Olanlara sinirlenen Atıf, hepsini kovarken; "Hele Naz seni hiç gözüm görmesin" dedi.

METE DE OLANLARI ÖĞRENDİ

İncila ise ilk yardım çantasıyla Cemil'in yanına gitti. Onun bilinci kapalıyken; Mümtaz içeri girdi. İncila'ya Mete'yi çağırması gerektiğini söyleyen Mümtaz, onu aradı.

Naz'ın "Nereye gidiyorsun?" demesiyle Mete de "Her şeyi kendi başına yapmışsın. Bunları da halledersin" deyip gitti.

ATIF'TAN NAZ'A SERT TEPKİ

İyice sinirlenen Atıf ise Naz'a "Artık senin bende affın yok" derken; Filiz'e de "Müberra'yı ara işe çağır. Onlardan özür dileyeceksin" dedi.

Naz'ın yanına gelen Filiz ise ona ayağına gelen fırsatı teptiğini söylerken; "İncila bir, Naz sıfır. Bravo sana" dedi.

Mete, babasına yardımcı olurken; İncila da ona destek oldu. Ertesi sabah İncila, Gülten'e Cemil'in orada olduğunu anlattı.

Dedesinin gönlünü almak isteyen Naz ise Kadir ile görüşme ayarlarken; Müberra da eve gelince İncila hakkındaki gerçekleri Filiz ile İzzet konuşurken duydu.

Dedesinin gönlünü almak isteyen Naz ise Kadir ile görüşme ayarlarken; Müberra da eve gelince İncila hakkındaki gerçekleri Filiz ile İzzet konuşurken duydu.

Kadir'den Kont Ziya'ya çağırmasını isteyen Naz, "Dedem ile Belgin'i üzdüm, dedem benim kıymetlim. Ben sizin onlara izin vermenizi istiyorum. O yüzden bu akşam evde bir yemek düzenleyebilirsiniz mesela" dedi.

İncila ile ilgili bildiği her şeyi Kont Ziya'ya aktaran Naz, dedesiyle barışmasının kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

FAHRÜNNİSA DA CEMİL'İ GÖRDÜ

Aynı anlarda Gülten, Cemil ile konuşurken Mete ve İncila kapıda bekledi. İkiliyi içeriye girerken gören Fahrünnisa kapıyı yumruklarken Mete çıktı. Mete'nin onu ikna edemediğini duyan Gülten, çıkıp bağırırken Fahrünnisa içeri girdi. Gülten, Cemil'i görünce şoke olan Fahrünnisa'ya kimseye bir şey söylememesi için yalvardı.

Fahrünnisa bunu kabul ederken; Naz da Kadir ile bebek için alışveriş yaptı. Ardından da aldıklarını alışveriş merkezindeki hamile bir çalışana hediye ettiler.

O anlarda kendisi için gelen ambulansın Cemil'e geldiğini zanneden Gülten, Tansu'ya onun geri döndüğünü söyledi.

Mete ambulans ve görevlileri yollarken, Tansu da müştemilatın boş olduğunu görünce rahatladı.

Cemil'in nereye gittiğini merak eden Mete, Mümtaz'a bunu araştırmasını isterken İncila'nın sırrını öğrenen Müberra da Filiz'i tehdit etti.

Aynı anlarda Kont Ziya ile buluşan Afife, sırrın yayıldığını öğrenince İncila'nın olmadığı bir anda kendi anlatmayı kabul etti. Annesinin Müberra'nın her şeyi bildiğini söylemesiyle çılgına dönen Naz da Mete'ye İncila ile kuzen olduklarını itiraf etti.

Akşam Ziya'nın Atıf ve Belgin için organize ettiği yemeğe giden Afife, Atıf'ın ailesinin terzisi olduğunu ve Kont Ziya'nın evliliklerine engel olduğunu anlattı. Hamile olduğunu ancak bebeği aldırmadığını söyleyen Afife, İncila'nın Atıf'ın torunu olduğunu söyledi.

Cüzdanını unuttuğu için eve geri dönen İncila ise babaannesi Afife'nin söylediklerini duydu.

Kaynak: Diyarbakır Söz