Serkan Uçar Ece Erken'e sülük gibi yapıştı! Peşini bırakmıyor

Ece Erken, önceki akşam bebeği Eymen’i annesiyle bırakıp Nişantaşı’nda bir kafede kız arkadaşıyla eğlenmek istedi. Ancak eğlence, Ece Erken ve arkadaşının planladıklarından daha kısa sürdü. Çünkü yaklaşık 10 dakika sonra aynı mekâna Ece Erken’in kısa süre boşandığı eski eşi Serkan Uçar da geldi.

Haberler 19.10.2015 - 14:22 Son Güncelleme : 19.10.2015 - 14:22

MEKANIN GÜVENLİĞİNE SİNİRLENDİ

20 dakika kaldığı mekndan arkadaşıyla çıkan Erken, Hürriyetten İsmail Bayrakın Serkan Beyi görünce mi çıktınız? sorusuna Hayır, görmedim. Zaten fazla kalmayacaktım yanıtını verdi. O sırada Serkan Uçar da mekandan çıkıp aracına yöneldi. Bu duruma sinirlenen Erkenin meknın özel güvenliğine Ne yapmaya çalışıyor, neden hemen çıktı? Hani söz vermişti, ben gittikten sonra çıkacaktı? Neden beklemedi? diye sorduğu duyuldu.

Mekn çıkışı valelerin aracını getirmesini bekleyen Ece Erkenin soruları yanıtladığı sırada Serkan Uçarın da bardan çıkması, Nişantaşını hareketlendirdi. Kamera ve objektifler bir anda Uçara yöneldi. Erkenle ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Uçar ise şoförünün yardımıyla koşar adım otomobiline bindi ve bir süre eski eşinin aracını takip etti.

Ana Sayfaya Git