Serkan Uçar Ece Erken'e sülük gibi yapıştı! Peşini bırakmıyor

Ece Erken, önceki akşam bebeği Eymen’i annesiyle bırakıp Nişantaşı’nda bir kafede kız arkadaşıyla eğlenmek istedi. Ancak eğlence, Ece Erken ve arkadaşının planladıklarından daha kısa sürdü. Çünkü yaklaşık 10 dakika sonra aynı mekâna Ece Erken’in kısa süre boşandığı eski eşi Serkan Uçar da geldi.

Serkan Uçar Ece Erken'e sülük gibi yapıştı! Peşini bırakmıyor

MEKANIN GÜVENLİĞİNE SİNİRLENDİ

20 dakika kaldığı mekândan arkadaşıyla çıkan Erken, Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın “Serkan Bey’i görünce mi çıktınız?” sorusuna “Hayır, görmedim. Zaten fazla kalmayacaktım” yanıtını verdi. O sırada Serkan Uçar da mekandan çıkıp aracına yöneldi. Bu duruma sinirlenen Erken’in mekânın özel güvenliğine “Ne yapmaya çalışıyor, neden hemen çıktı? Hani söz vermişti, ben gittikten sonra çıkacaktı? Neden beklemedi?” diye sorduğu duyuldu.

Mekân çıkışı valelerin aracını getirmesini bekleyen Ece Erken’in soruları yanıtladığı sırada Serkan Uçar’ın da bardan çıkması, Nişantaşı’nı hareketlendirdi. Kamera ve objektifler bir anda Uçar’a yöneldi. Erken’le ilgili soruları yanıtlamak istemeyen Uçar ise şoförünün yardımıyla koşar adım otomobiline bindi ve bir süre eski eşinin aracını takip etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz