Settar Tanrıöğen 'Kızılcık Şerbeti'nden ayrıldı: Yeni 'Abdullah' belli oldu! İşte o isim

Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmesi sonrası 'Kızılcık Şerbeti' setine dönemiyor. 'Abdullah Ünal' karakterini oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacak.

Haberler 26.02.2024 - 15:38 Son Güncelleme : 26.02.2024 - 15:38

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğenin beyin kanaması geçirmesi sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Tanrıöğenin sete dönmesi zorlaşınca yapım şirketi Gold Film yeni bir karar almak zorunda kaldı ve rol için Ahmet Mümtaz Taylanla anlaşıldı.

Yeni gelen ismin başaralı olup olmayacağı merak edilirken Şirketten açıklama geldi. İşte o açıklama, Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Filmin üstlendiği, Show TVnin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbetinde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğenin geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğene dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır Saygılarımızla satırlarına yer verdi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git