'Yapacağınız işin içine s..yım' notu yazan Survivor Sahra'ya beraat geldi!

Survivor All Star’da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sahra Işık’ın 2013 yılında bir hastanede şikayet kutusuna attığı formdaki not başını yaktı. Not yüzünden ‘Kamu Görevlilerine hakaret’ gerekçesi ile hakkında dava açılan Sahra Beraat etti.

Haberler 11.07.2015 - 11:13 Son Güncelleme : 11.07.2015 - 11:13

3.5 saat bekletildiğini, uykudan uyandırılan doktor ile tartıştığını söyleyen Işık, şikyet kutusuna Rezalet bir hastane. Sizin yapacağınız işin içine s...yım notu bıraktı. Bu not nedeniyle kamu görevlilerine hakaretten hakkında dava açılan Işık beraat etti. Mahkeme, beraat gerekçesinde kamu görevlilerinin ağır eleştirilere katlanma yükümlülüğü olduğununu belirtti.

TRAJİKOMİK BİR OLAY

Sahra Işık, bu konu yüzünden hakkında dava açılmasının trajikomik bir olay olduğunu söyledi: Hem mağduruz orada, hem de şikayet dilekçesi verdiğimizde mahkemeye çağırıyorlar. Argo kelime kullanmışsınız diye bir mazeret uydurmuşlar. Hastanelerinin ne kadar kötü olduğunu vurgulamak sanırım yanlış bir şey oldu. Keşke daha öncesinde bunu medya kuruluşlarına verseydim de, bu hastanenin gerçek yüzünü gösterebilseydim. Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır