'Yapacağınız işin içine s..yım' notu yazan Survivor Sahra'ya beraat geldi!

Survivor All Star’da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sahra Işık’ın 2013 yılında bir hastanede şikayet kutusuna attığı formdaki not başını yaktı. Not yüzünden ‘Kamu Görevlilerine hakaret’ gerekçesi ile hakkında dava açılan Sahra Beraat etti.

'Yapacağınız işin içine s..yım' notu yazan Survivor Sahra'ya beraat geldi!

3.5 saat bekletildiğini, uykudan uyandırılan doktor ile tartıştığını söyleyen Işık, şikâyet kutusuna “Rezalet bir hastane. Sizin yapacağınız işin içine s...yım” notu bıraktı. Bu not nedeniyle kamu görevlilerine hakaretten hakkında dava açılan Işık beraat etti. Mahkeme, beraat gerekçesinde ‘kamu görevlilerinin ağır eleştirilere katlanma yükümlülüğü olduğunu’nu belirtti.

TRAJİKOMİK BİR OLAY

Sahra Işık, bu konu yüzünden hakkında dava açılmasının "trajikomik bir olay" olduğunu söyledi: "Hem mağduruz orada, hem de şikayet dilekçesi verdiğimizde mahkemeye çağırıyorlar. Argo kelime kullanmışsınız diye bir mazeret uydurmuşlar. Hastanelerinin ne kadar kötü olduğunu vurgulamak sanırım yanlış bir şey oldu. Keşke daha öncesinde bunu medya kuruluşlarına verseydim de, bu hastanenin gerçek yüzünü gösterebilseydim. Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek."

Kaynak: Diyarbakır Söz