İsteseniz de İstemeseniz de Yapacağız!

Erdoğan, "Yapacağız, isteseniz de istemeseniz de yapacağız. Milletçe ya adam gibi yaşayacağız, ya da adam gibi mücadelemizi verip neticesine katlanacağız" dedi.

Haberler 20.11.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, Bayburttaki programnn ardndan helikopterle Gümühaneye geçti. Gümühane Üniversitesi önünde kendisini bekleyen örencilerle sohbet eden Erdoan, hatra fotoraf çektirdi.

Aydn Doan Spor Salonuna geçen Erdoan ve beraberindekiler, partililer tarafndan cokuyla karland. Salona Büyük dönüüm, kutlu gelecek ve Yiidin bak, korkan klcndan keskindir yazl pankartlar asld.

STESENZ DE STEMESENZ DE YAPACAIZ

Türkiyeye yönelik 2013 ylndan itibaren gözle görülür, siyasi, diplomatik, ekonomik hatta askeri taarruz baladn ifade eden Erdoan öyle konutu:

Bamza gelenler birazda bundan geliyor. Haddinizi bilin. Ne demek yani ilk 10a gireceksiniz. Biz size müsaade ettik mi? ite bundan rahatsz oluyorlar. Türkiye kendi uçan yapacak, SHAsn, HAsn yapacak. Yapamazsnz biz size vereceiz Yapacaz, yapacaz, isteseniz de istemeseniz de yapacaz. Yaptk ve yapyoruz. Dikkat edin 2010 ylndan sonra özelikle de 2013 ylndan itibaren ülkemizde gözle görülür, bir siyasi bir diplomatik, ekonomik hatta askeri taarruz balamtr. Bizi 17-25 Aralk gibi sofistiki operasyonlarla, Gezi gibi toplumsal tahriklerle, çukur eylemleri gibi bölücü provokasyonlarla, DAE saldrlar gibi sinsi yöntemlerle durduramadklarn görenler ii 15 Temmuza kadar vardrdlar. FETÖ davalarnda da görüyoruz ki, bu yap öyle bir kurgulam ki, bu örgütün bizim insanlarmzn eseri olmas mümkün deil. Taban ibadet, ortas ticaret tavan ihanet. Böyle bir yap. Tp ki bir matruka gibi açtnz kapnn ardndan yeni bir kap çkyor. Tp ki bir labirent gibi girdiiniz hiç bir yol sizi faillere götürmüyor. Bu karmak yap bize FETÖnün gerçek amacn bize çok daha iyi anlatyor.

FETÖ NEYSE DAE O DUR

DAE, PYD ve FETÖ gibi terör örgütlerinin ayn fabrikada üretildiini kaydeden Erdoan unlar söyledi:

Burada bir kez daha ifade ediyorum. DAE neyse PYD o dur. PYD neyse FETÖ o dur. FETÖ neyse DAE o dur. Hepsi de ayn fabrikada üretilmi sadece ambalajlar ve etiketleri farkl. Her ey gün gibi ortadadr. Kimse kusura bakmasn Cumhuriyet döneminde defalarca yaplan bir hatay biz bugün tekrarlamayacaz. Kendi ikbalimiz uruna ülkemizin ve milletimizin geleceini heba etmeyeceiz. Tehditlere boyun eip istiklalimiz ve istikbalimizi tehlikeye atmayacaz. Milletle ya adam gibi yaayacaz ya da adam gibi mücadelemizi verip neticesine katlanacaz. Terörle mücadele ve snr ötesi operasyonlarda 15 Temmuzda verdiimiz ehitlerimize, bu uurda gazi olan kahramanlarmza olan borcumuzu baka türlü ödeyemeyiz. AK Partinin millete olan sorumluluu seçime kadar deil kyamete kadardr. Bunun için her seçim bizim için bir imtihandr. Ülkemizin içinden geçtii kritik dönemde 2019 seçimlerine çok daha fazla önem vermemizi gerektiriyor.

Kongrenin ardndan Erdoan Gümühane Valilii ve Belediye Bakanln ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git